catiusa, ai nevoie de psaport national + mai inainte nu era asa, dar cind a fost verisorul meu sa se programeze pentru depunerea dosarului, i sa cerut sa-l prezinte, eu cind am depus nu era asa ceva era nevoie doar de pasaport
Raspunsul a fost dat conform temei unde e poatata intrebarea... "Acte necesare pentru depunerea dosarului » programare" Si eu am inteles ca merge vorba despre depunerea dosarului...
intr-adevar eu am avut in vedere depunerea dosarului,dar nu a juramintului,cer scuze daca am creat neintelegeri...am auzit un zvon,e adevarat oare?see spune ca pina la mijlokul lui februarie se mai poate de depus dosar si...gata...cika nu se va mai putea depune....
buna la toti, am si eu o intrebare.ca sa ma programez pentru depunerea dosarului,se poate de facut pe telefon,daca da,atunci care e num.de telef.si de la ce ora pina la ce ora pot suna pe acel telef.?
Adăugat (26-Ian-2012, 5:14 PM) --------------------------------------------- si inca o intrebare.am inteles ca e nevoie pentru dosar sa avem dosar cu sina,dar cum trebuie de asezat actele,trebuie gaurite foile pentru a le fixa in dosar cu sina,sau le pun intro folie si fixez pe sina?
mersi catiusa,da in privinta dosarului cu sina,ma poate ajuta cineva??????????????
Adăugat (27-Ian-2012, 6:52 PM) --------------------------------------------- am sunat sa ma programez, eu am toate actele,ce nu am facut inca e ca nu am cazierul MD,de ce nu il am fiindca am vrut sa ma programez pentru depunere,si dupa cum stiu te programeaza sa depui dosar cam peste 1 saptamina sau doua,si ma gindeam sa fac cazierul inainte de adepune cu vreo 2 zile ,fiindca el expira mai repede si de aceia m-am hotarit sa-l in ultimul rind.Cind am sunat pentru programare,a inceput sa imi dea citeva intrebari,prima a fost:la ce notar am legalizat actele?(numele) si adoua:ma intrebat de caziere si i-am zis ca cel MD nu-l am,mi-a zis,ca trebuie sa am tot dosarul pregatit pentru a depune.
Adăugat (27-Ian-2012, 6:54 PM) --------------------------------------------- cine stie? ce date pot sa intrebe din caziere si ce te mai intreaba cind vrei sa te programezi???