Duminică, 25-Feb-2018, 5:08 AM
Bine ai venit Oaspete |

Depunerea dosarului la cons. din italia? - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Moderatorul forumului: tanassy, Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Acte necesare pentru depunerea dosarului » Depunerea dosarului la cons. din italia? (procedura depunerii dosarului cetatenie????)
Depunerea dosarului la cons. din italia?
muntescoDate: Marţi, 28-Mai-2013, 2:05 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 3
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Salut tuturor. Sunt cetatean al RM cu permis de sedere si viza de resedinta in Italia. In sfirsit am pregatit dosarul pentru redobindirea cetateniei pentru a depune la Milano (inclusiv si cazier judiciar Italian-care se face in 30 minute la tribunal). Sper ca cineva cu experienta depunerii la Milano, dar si la alte misiuni diplomatice din Italia va impartasi experienta sa.
Eu am pregatit dosarul la Moldova pentru a nu plati taxe pentru servicii la nivel european. Se considera bune fotocopiile documentelor legalizate de notarul din RM, sau trebuie neaparat sa fie legalizate consulatul romaniei, si daca da, cam cit coasta procedura legalizarii copiilor ca consulat? traducerea cazierului judiciar italian e mai bine de facut la consulatul romaniei (in cit timp se face?) sau mai bine sa ma adresez la o agentie de traduceri externa, sau pot sa traduc si eu personal si apoi doar sa legalizez?
Am inteles ca nu e nevoie de prenotare, deci iau dosarul si toate actele originale posibile si imposibile si merg la consulat?

Multumesc anticipat.


 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Acte necesare pentru depunerea dosarului » Depunerea dosarului la cons. din italia? (procedura depunerii dosarului cetatenie????)
Pagina 1 din 11
Căutare: