Vineri, 23-Feb-2018, 7:17 PM
Bine ai venit Oaspete |

help please - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Moderatorul forumului: tanassy, Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Acte necesare pentru depunerea dosarului » help please (urgenta)
help please
malinutza22Date: Duminică, 03-Noi-2013, 6:49 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 10
Reputaţie: 0
Statut: Offline
buna sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns,de fapt mm :),,sunt casatorita cu un cetatean roman avem un copil minor ,copilul nascut in romania,are pasaport romanesc,,, am pregatit dosarul pentru redobindirea cetateniei,la moment suntem despartiti si vreau sa dau la divort,unul la mana ca nu stiu unde sa ma adresez,unii imi zic la ambasada,am fost si nu fac acolo cika la judecatorie..doi la mana daca divortez vreau sa imi recapat numele de familie inapoi si daca o sa depun la cetatenie va fi o problema ca am depus pe numele lui de familie....pe scurt vreau sa scap de el si de nume si nu stiu ce va dura mai mult divortul sau redobindirea cetateniei ?

 
Nigol-NoiDate: Luni, 04-Noi-2013, 7:55 AM | Message # 2
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
malinutza22
Dosarul depune-l cum e la moment, pe urma daca obtii acte noi le trimiti in adresa ANC cu scrisoare recomandata si-l suplinesti.
Ca doar n-o sa astepti pina ai divort samd.
Nu e nici o problema daca depui pe numele lui cum am mai spus dobindirea cetateniei este un proces mobil si lent asa ca reusesti pe urma sa-l suplinesti cu actele necesare.
De divort precis nu cunosc dar logik cei ce te-au casatorit tot ei si te despart, la noi oficiul starii civile, banuiesc ca la ei acelasi lucru. Chiar daca nu ei te indreapta mai departe, la sigur.
Succese cu cetatenia


 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Acte necesare pentru depunerea dosarului » help please (urgenta)
Pagina 1 din 11
Căutare: