se mai intimpla sa ai norocul sa treci si fara programare. Stiu de la cunoscuti de ai mei ca au trecut fara programare, sau dus pe la ora 9:00 si pina la masa au trecut, chiar si un coleg de serviciu l-am sfatuit tot asa sa incerce si a trect fara programare (pe la jumatate de noiembri 2011) din prima. Dar cum am mai zis depinde de noroc.
Eu am asa o intrebare:Mama are pasaport roman, certificatul de nastere este deja roman si certificatul de casatorie tot roman,pentru depunerea actelor pentru cetatenia romana imi trebuie certificatul de nastere(si certificatul de casatorie) a mamei moldovenesc sau nu?
Adăugat (22-Ian-2012, 8:49 PM) --------------------------------------------- si in genere in cazul meu ce acte trebuie?
Buna...am si nevoie de putin ajutor...am familia tatalui meu ..insa el nu s+a casatorit cu mama ,deci nu exista certificat de casatorie ...daca o sa lipsesca certificatul din dosar si eu sint cu familia tatalui meu nu o sa am probleme?
Stie cineva daca merge certificat de deces a buneilor fara data nasterii (in cert de casatorie este doar varsta lor) la inscrierea certificatului de nastere romanesc?
Salut,dintre cei care au depus la transcrierea actelor de stare civila la Bucuresti pe 5 decembrie 2011 sau o data apropiata,nu stiti sunt oare gata certificatele?
liviu0912, tie nu ti-au dat bon cu numar de telefon pe el sau sa-ti spuie peste cit o sa fie gata? La altii spuneau ca asa faceau. Si o intrebare, tu cind ai fost sa dai la transcriere, te-ai dus de duminica ziua si te-ai programat sau tot luni in ziua depunerii e real de programat?
*
Mesaj editat de roncik - Luni, 20-Feb-2012, 3:52 PM
Cine poate sa ma programeze pentru depunerea documentelor pentru transcrierea Certificatului de casatorie la Directia Starii Civile Bucuresti sector 1?