Marţi, 22-Mai-2012, 4:20 PM
Bine ai venit Oaspete |

Obtinere acte de stare civila - 10 - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 10 din 10«128910
Moderatorul forumului: tanassy, Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Acte necesare pentru depunerea dosarului » Obtinere acte de stare civila (Adeverinta de nastere/deces, casatorie...etc)
Obtinere acte de stare civila
UliaDate: Vineri, 20-Ian-2012, 1:36 PM | Message # 451
Începator
Grupă: User
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Quote (TDi)
se mai intimpla sa ai norocul sa treci si fara programare. Stiu de la cunoscuti de ai mei ca au trecut fara programare, sau dus pe la ora 9:00 si pina la masa au trecut, chiar si un coleg de serviciu l-am sfatuit tot asa sa incerce si a trect fara programare (pe la jumatate de noiembri 2011) din prima. Dar cum am mai zis depinde de noroc.

cu norocul stau mai prost smile

tatyana_conDate: Vineri, 20-Ian-2012, 1:40 PM | Message # 452
Major general
Grupă: Verificat
Reputaţie: 32
Ulia, glumeato biggrin

Depus August'10
Ordin Noiembrie'11

UliaDate: Vineri, 20-Ian-2012, 1:41 PM | Message # 453
Începator
Quote (tatyana_con)
Ulia, glumeato

:))

rikutsaDate: Duminică, 22-Ian-2012, 8:49 PM | Message # 454
Începator
Eu am asa o intrebare:Mama are pasaport roman, certificatul de nastere este deja roman si certificatul de casatorie tot roman,pentru depunerea actelor pentru cetatenia romana imi trebuie certificatul de nastere(si certificatul de casatorie) a mamei moldovenesc sau nu?

Adăugat (22-Ian-2012, 8:49 PM)
---------------------------------------------
si in genere in cazul meu ce acte trebuie?

vikkiDate: Vineri, 27-Ian-2012, 6:27 PM | Message # 455
Începator
Buna...am si nevoie de putin ajutor...am familia tatalui meu ..insa el nu s+a casatorit cu mama ,deci nu exista certificat de casatorie ...daca o sa lipsesca certificatul din dosar si eu sint cu familia tatalui meu nu o sa am probleme?

vikki

trestikDate: Vineri, 27-Ian-2012, 11:15 PM | Message # 456
Începator
Stie cineva daca merge certificat de deces a buneilor fara data nasterii (in cert de casatorie este doar varsta lor) la inscrierea certificatului de nastere romanesc?

liviu0912Date: Luni, 20-Feb-2012, 3:32 PM | Message # 457
Începator
Salut,dintre cei care au depus la transcrierea actelor de stare civila la Bucuresti pe 5 decembrie 2011 sau o data apropiata,nu stiti sunt oare gata certificatele?

vlas

roncikDate: Luni, 20-Feb-2012, 3:50 PM | Message # 458
Lieutenant
Reputaţie: 2
liviu0912, tie nu ti-au dat bon cu numar de telefon pe el sau sa-ti spuie peste cit o sa fie gata? La altii spuneau ca asa faceau.
Si o intrebare, tu cind ai fost sa dai la transcriere, te-ai dus de duminica ziua si te-ai programat sau tot luni in ziua depunerii e real de programat?

*

Mesaj editat de roncik - Luni, 20-Feb-2012, 3:52 PM

dumitruDate: Marţi, 21-Feb-2012, 1:35 PM | Message # 459
Lieutenant colonel
Reputaţie: 14
Cine poate sa ma programeze pentru depunerea documentelor pentru transcrierea Certificatului de casatorie la Directia Starii Civile Bucuresti sector 1?

buti009Date: Duminică, 26-Feb-2012, 11:24 PM | Message # 460
Începator
Buna!Vreau sa adresez si eu citeva intrebari la care familia mea nu poate gasi raspunsurile, cum ar fi corect! Toti din familie avem pasapoarte romane cu axceptia tatalui! La moment ne ocupam de dosarul lui, ne confruntam cu multe probleme. Ambii parinti au decedat si sunt nascuti pina in 1940, si nu avem toate actele despre parintii lui,ca:
1. lipsa de certificat de deces a bunelului(precum ca si acum ar fi in viata, dar e decedat).
2.scrierea incorecta a datelor de nastere, numelui? (in certificatul de casatorie , bunica e pe numele Victoria iar in certificatul Tatalui meu e Olimpia si in certif de deces e tot Olimpia , si data de nastere difera, insa numele ei adevarat e Olimpia .
3.lipsa certificatelor de nastere, dupa care sa ne conducem ca e corect sau nu.
Actele tatalui meu sunt in regula, dar certificatele buneilor dau complicatii.
Stiu ca la depunerea dosarului se cer , certif. de casatorie, de deces a buneilor ! Mai este nevoie si de certificatele de nastere a lor ? Eu stiu ca nu!!!
Va rog sa ma puneti la curent cu cite ceva desprea aceste complicatii.
Va multumesc.

butuc

alinaBitcaDate: Luni, 27-Feb-2012, 10:47 AM | Message # 461
Începator
Buna Ziua spuneti-mi va rog, daca sotia are pasaport roman, sotul poate sa o insoteasca in UE?

valeDate: Luni, 27-Feb-2012, 11:44 AM | Message # 462
Începator
buna ziua!am si eu o intrebare!sint casatorita,sotul a depus la pasaport vara trecuta,asteapta...acum vreau si eu sa depun.mama mea are cetatenie de multi ani imi sint de folos actele ei? am inteles ca pot face mai usor pe baza ei?

fraerDate: Luni, 27-Feb-2012, 1:15 PM | Message # 463
Major
Reputaţie: 8
vale,
1. daca mama e nascuta dupa 1940, atunci nu faci pe baza ei ci pe baza bunicilor care sau nascut pin in 1940( sau strabunici)
2. da sigur ai nevoie de acte de la mama, certificatu de casatori a parintilor si cel de nastere
3. procedura este aceiasi ca si la toti, nu e mai greu si nici nu e mai usor

Dosar 59298/2011
depus 28-07-2011 Chisinau

Mesaj editat de fraer - Luni, 27-Feb-2012, 1:15 PM

roncikDate: Miercuri, 29-Feb-2012, 3:44 PM | Message # 464
Lieutenant
Reputaţie: 2
buti009, nu e nevoie de certificatul de nastere.
E deajuns cel de deces. http://cetatenie-romana.net/cazier-judiciar-romanesc.php
Referitor la intrebarea 2 nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. E cam incurcata la tine situatia. La starea civila credca...trebuie sa mergi pe varianta Olimpia, ca doar in toate actele tatalui ii Olimpia. Numai cel de casatorie al ei e Viktoria (un singur act).

*

tatyana_conDate: Miercuri, 29-Feb-2012, 11:01 PM | Message # 465
Major general
Reputaţie: 32
buti009, luati toate actele si mergeti direct la starea civila. Las' sa va schimbe acte, astfel incat in toate sa figureze aceleasi date...

Depus August'10
Ordin Noiembrie'11

doniDate: Duminică, 11-Mar-2012, 4:48 PM | Message # 466
Începator
buna.am o intrebare: am citit ca este necesar certificatul de casatorie a parintilor, da daca ei sunt divortati? si inca, daca in cert de nastere a tatalui este scris valerii, si cel de casatorie tot valerii, iar in cel de divort valeriu(mentionez ca in buletin dupa tata sunt valerii), cum sa procedez? mersi anticipat

Marusya_Date: Luni, 26-Mar-2012, 12:32 PM | Message # 467
Sergent
Reputaţie: 1
Quote (doni)
buna.am o intrebare: am citit ca este necesar certificatul de casatorie a parintilor, da daca ei sunt divortati? si inca, daca in cert de nastere a tatalui este scris valerii, si cel de casatorie tot valerii, iar in cel de divort valeriu(mentionez ca in buletin dupa tata sunt valerii), cum sa procedez? mersi anticipat

daca parintii sunt in divort, faci rost de extrasul de pe certificatul lor de casatorie, si iai certificatul de divort (in cazul tau el trebuie rectificat din valeriul in valerii //asta se face la OSC care a eliberat certificatul, pentru asta iti trebuie buletinul tatalui si cert de nastere a lui//).
Da, si sa vezi in certificatul tau de nastere ca tatal sa fie scris tot VALERII (ca-n buletin).

Dosar nr. 527**
Depus 11.07.2011
La Sectia Consulara a Ambasadei
Romaniei din Chisinau.
Astept.... :)

toryDate: Marţi, 27-Mar-2012, 9:27 PM | Message # 468
Începator
Am asa situatie:1. Buneii sunt ambii decedati,dar bunica a fost casatorita ininte de bunelul meu,care decedase (adica primul sot) in razboi,deci spune-ti va rog trebuie sa scot si certificatul de casatotie cu primul sot(care nici nu stim cum il cheama)??? 2.Trebuie sa scot si certificatele de nastere,sau doar de casatorie si de deces????
Multumesc anticipat!!!

Adăugat (27-Mar-2012, 9:27 PM)
Imi cer scuze ,deja am gasit raspunsul la intrebarea a doua,adica imi trebuie si certificatele de nastere a buneilor,dar la prima inca astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra????!!! lumped

tory

fraerDate: Miercuri, 28-Mar-2012, 11:36 AM | Message # 469
Major
tory, eu nu stiu de unde sa luat asta ca trebu certificatul de nastere al buneilor, din cite stiu trebu doar decesurile si casatoria lor, la mine si la toti cunoscutii mei asa a fost, casatoria buneilor trebuie sa o ai doar cu acel bunel cu care a fost casatorita bunica, cu ultimul, daca se poate asa de spus

Dosar 59298/2011

toryDate: Joi, 29-Mar-2012, 9:39 PM | Message # 470
Începator
fraer,

Adăugat (29-Mar-2012, 9:39 PM)
Sory, dar nu ajunge la mine....in ce cazuri trebuie certificatul de nastere a buneilor si in ce cazuri nu.De exemplu buneii mei sunt din '20 si '29 si sunt decedati??!!

tory

fraerDate: Vineri, 30-Mar-2012, 12:38 PM | Message # 471
Major
tory, la mine e aceiasi situatie, si cind am depus nu miau cerut certificatele de nastere, doar decesurile si casatoria lor(daca e cazu)
aceiasi situatie si inca la 5 persoane a fost, pe care eu le cunosc,
unii aici pe forum au scris ca e nevoie si de nasterea lor, numai ca eu nu intseleg pentru ce e nevoie

Dosar 59298/2011

aliDate: Marţi, 10-Apr-2012, 5:19 PM | Message # 472
Începator
Salut,
cine poate sa-mi raspunda la urmatoare intrebare: in certificatul de casatorie a buneilor e indicata nationalitatea si ambii sunt ucraineni (chiar daca sunt nascuti si au trait pe teritoriul Rep.Moldova), in schimb in certificatul de nastere a mamei buneii figureaza cu cetatenia MOLDOVENEASCA. am deja toate actele in regula unicul dubiu e in privinta nationalitatii date, e o problema daca depun dosarul cu cretificatele in care nationalitatea buneilor nu coincide?
Va multumesc mult!

statiDate: Luni, 30-Apr-2012, 2:26 PM | Message # 473
Începator
Salutare tuturor,
Eu am o problema, am strans tot pachetul de acte insa, unul nu il am..
Este vorba despre certificatul de casatorie a buneilor, problema e ca nu cunosc anul in care sau casatorit, si respectiv nu o pot scoate pentru ca la stare civila se cere anul.. am incercat 4 ani consecutivi la nimereala cei mai probabili si nu erau ei.. va rog spuneti ce pot face in asa caz???
Va multumesc anticipat!

oatvitaliDate: Luni, 30-Apr-2012, 6:46 PM | Message # 474
Sergent
Reputaţie: 1
stati, Am auzit ca e suficient sa ai aviz de la Sectia Starea Civila(in cazul daca inscriere in Sectia Starea Civila(din arhiva) nu fost gasita) asadar acest aviz poti sa -l anexezi in dosar .Aviz se elibereaza in locul documentului respectiv(in cazul tau -certificat de casatorie a buneilor)Desigur,acest aviz trebuie sa legalizezi la notar.Bafta!

dosar nr.287**
depus 23iunie 2010 in Bucuresti
ordin № 1192 din 20.12.2011.
juramint: 19 ianuarie 2012.

Mesaj editat de oatvitali - Luni, 30-Apr-2012, 9:34 PM

statiDate: Marţi, 01-Mai-2012, 0:17 AM | Message # 475
Începator
oatvitali, Multumesc!

pufuletDate: Joi, 03-Mai-2012, 1:37 PM | Message # 476
Începator
buna ziua,cunoasteti pe cineva care se ocupa cu colectarea actelor de stare civila?(certificatele,adica tot dosarul pentru al depune)multumesc

pufulet

riguDate: Sâmbată, 05-Mai-2012, 6:34 PM | Message # 477
Major
Reputaţie: 7
Statut: Online
Quote (pufulet)
buna ziua,cunoasteti pe cineva care se ocupa cu colectarea actelor de stare civila?(certificatele,adica tot dosarul pentru al depune)multumesc

Cunosc, insa e cam scump, din motiv ca ei o fac doar in baza unui contract, si emit factura.. wink

Forum Cetăţenie » Cetatenie » Acte necesare pentru depunerea dosarului » Obtinere acte de stare civila (Adeverinta de nastere/deces, casatorie...etc)
Pagina 10 din 10«128910
Căutare: