Vineri, 23-Feb-2018, 1:11 PM
Bine ai venit Oaspete |

redobindirea cetateniei continuă! Nu sunt limite şi termeni! - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Moderatorul forumului: Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » redobindirea cetateniei continuă! Nu sunt limite şi termeni! (Noi suntem Români!)
redobindirea cetateniei continuă! Nu sunt limite şi termeni!
maraDate: Duminică, 02-Oct-2011, 7:35 AM | Message # 1
Lieutenant
Grupă: Verificat
Mesaje: 79
Reputaţie: 7
Statut: Offline
un intermediar a scris anuntul asta..eu personal nu cred,am auzit asta in fiecare an...si nu cred...m-am uitat pe saitul oficial..nicaieri asa anunt...!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
gorgalexDate: Vineri, 10-Feb-2012, 11:07 AM | Message # 2
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
precis ca nu sunt termeni de depunere??? pur si simplu inka nu am toate actele si e posibil sa le adun prin martie..atunci va fi pozibile de depus???ga
 
roncikDate: Duminică, 12-Feb-2012, 6:25 PM | Message # 3
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 93
Reputaţie: 2
Statut: Offline
Clar ca va fi posibil de depus.
Nau fost facute nici un fel de anunturi oficiale asa ca nu va mai stresati asa. Stringe toate actele si fuga la depunere pentru cetatenie romana, pentru ce sa intinzi timpul. Daca ai depus si ti-ai luat deo grija pe o perioada.
La consulate 60euro de dosar pentru depunere sau gratis la una din agentiile de pe teritoriul Romaniei. Acolo primesti nr. la dosar pe loc la depunere. Daca il depui la consulate, nr.il poti afla peste citeva saptamani de la depunere.
*

Mesaj editat de roncik - Duminică, 12-Feb-2012, 6:26 PM
 
dumitruDate: Luni, 13-Feb-2012, 12:00 PM | Message # 4
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 279
Reputaţie: 19
Statut: Offline
România va primi cereri de redobândire a cetățeniei până la ultimul solicitant

Președintele comisiei pentru românii de pretutindeni din Senatul României, Viorel Badea, infirmă zvonurile precum că statul român ar putea sista procedura de acordare a cetățeniei pentru locuitorii din R. Moldova. Despre aceasta oficialul a vorbit în cadrul unui offline organizat la 18 ianuarie de portalul de știri UNIMEDIA.

"În ultimele luni, Autoritatea Națională pentru Cetățenie a atins un prag maxim - acordarea a 12 mii de cetățenii românești pe lună. Este un trend ascendent. Nu vom opri acest proces până la ultimul cetățean care va dori să-și redobândească cetățenia română", a spus senatorul.

Potriviti sursei, România ar fi acordat în 2011 cca 80-90 de mii de cetățenii românești. Viorel Badea spune că nu e de acord ca în setul de documente să fie cerut și cazierul juridic al solicintanților. "Nu mi se pare relevant pentru cazul primirii cetățeniei. Cred că încă mai putem face schimbări la acest capitol", a spus acesta.

Întrebat despre ce se întâmplă cu persoanele care primesc cetățenia română, dar la întrunirea de depunere a jurământului sunt depistate că nu cunosc limba română, oficialul a spus că acestea sunt întoarse înapoi. "Persoanele trebuie să învețe limba română, să aibă cunoștințe de bază cel puțin, după care se pot întoarce și depune jurământul", a menționat sursa.

Viorel Badea a dat asigurări că în câteva luni consulatul României de la Chișinău își va mări capacitatea de lucru. Asta deorece statul român a mai achiziționat o clădire în vecinătatea actualului sediu.

Vorbind de protestele din România, senatorul român a spus că este un tip de manifestare normală pentru perioada de criză - "Sunt cetățeni care au fost vizați de tăierile salariale, este normal să aibă o acțiune de protest. Păcat că printre ei s-au infiltrat și persoane care nu au nimic în comun cu manifestările pașnice, organizând violențe".

UNIMEDIA precizează că Viorel Badea este senator român, membru al Partidului Democrat Liberal și coordonează politic Comisia de Specialitate pentru Romanii de Pretutindeni.

Sursa: UNIMEDIA


 
Roxana20Date: Miercuri, 17-Apr-2013, 4:41 PM | Message # 5
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1318
Reputaţie: 40
Statut: Offline
http://www.petitieonline.ro/petitie/19531150/semnaturi     
 Alaturati-va acestei petitii, cu cite o semnatura. Spre binele tuturor!!! 


 
biscayaDate: Sâmbată, 14-Sep-2013, 11:01 PM | Message # 6
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 113
Reputaţie: 2
Statut: Offline
cred ca este depasita tema

 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » redobindirea cetateniei continuă! Nu sunt limite şi termeni! (Noi suntem Români!)
Pagina 1 din 11
Căutare: