Sâmbată, 24-Feb-2018, 8:42 AM
Bine ai venit Oaspete |

Depunerea juramintului in strainatate sectia consulara - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Moderatorul forumului: Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » Depunerea juramintului in strainatate sectia consulara
Depunerea juramintului in strainatate sectia consulara
AdrenalilyDate: Sâmbată, 10-Noi-2012, 3:04 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Salut tututor, am aparut in ordin pe 24 septembrie si cind mi-a venit scrisoarea m-am prezentat la sectia consulara a Ambasadei Romaniei in Slovacia unde si am resedinta permanenta. Problema e ca de atunci tot imi dau motive ca nustiu ce verifica ca nustiu ce raspuns asteapta din Bucuresti si iata ca is aproape de termenul cind vor expira cele 3 luni. Nustiu ce sa fac pe urma..doar m-am prezentat la timp e vina lor ca nu-s mai eficienti si trag timp..trebuie pe urma sa scriu iar vreo cerere de prelungire, sa apar iar in ordin sau ce?Unde sa scriu?? Sint total dezamagita de suportul ambasadei Ro aici...Mersi pentru sfaturi.

 
livon1981Date: Duminică, 11-Noi-2012, 9:53 AM | Message # 2
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 115
Reputaţie: 5
Statut: Offline
Adrenalily,
salut
am avut si eu o astfel de problema in Italia.am scris un email la ministerul de externe roman,sectia consulara-unde am prezentat problema mea.mi-au raspun in 5 zile.am trimis acest raspuns la consulatul roman in italia in 2 zile mi-au cerut nr de telefon,m-au sunat imediat.in o saptamina am dat juramintul.
succes
Mesaj editat de livon1981 - Duminică, 11-Noi-2012, 9:55 AM
 
ViorellgDate: Luni, 12-Noi-2012, 10:20 PM | Message # 3
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
salut
am si eu o mica neclaritate in privinta depunerii juramintului in strainatate, mia iesit ordinul privind cetatenia, dar ma aflu in Portugalia, cine stie ce fel de scrisoare recomandata trebuie trimisa la ANC, si pe ce cale, direct prin posta, sau prin posta electronica, cine stie cite ceva, v-as ruga sa va dati cu parerea, cai cam deocheata situatia, cind nu esti in tara.
merci anticipat
Lungu
 
livon1981Date: Marţi, 13-Noi-2012, 10:24 AM | Message # 4
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 115
Reputaţie: 5
Statut: Offline
Viorellg,
nu ai nevoie nici de o scrisoare racomandata.unica conditie e sa te afli legal in portugalia.te prezinti la consulatul roman din portugalia cu scrisoarea de la ANC (care conferma ca ai aparut in ordin),si cu toate actele necesare pentru programarea la depunerea juramintului.doar atit
succes


 
ViorellgDate: Sâmbată, 17-Noi-2012, 8:40 PM | Message # 5
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
merciLungu
 
andreimDate: Miercuri, 28-Noi-2012, 5:24 PM | Message # 6
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Salutare,
V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. De mai mult timp ma afllu in Marea Britanie ca cetatean al Republicii Moldova, in mai am fost publicat in ordinul pentru redobindirea cetateniei romane,dar nu am putut depune juramintul deoarece prelungeam resedinta engleza. Am scris mail la consulatul din Londra si mi-au zis ca pot depunde juramintul doar daca am pasaportul strain. Pasaportul l-am primit abia acum cu resedinta engleza, dar au trecut mai mult de 3 luni deja. Vreau sa ma reprogramez pentru juramit o pot face fara sa le scriu celor de la ANC?Si in cazul daca totusi trebuie sa trimit scrisoare recomandata e ok sa fie Recorded Signed For letter la care semneaza recipientul, dar nu expediaza dovada ca au primit scrisoarea?
Va multumesc anticipat.


 
vica2Date: Miercuri, 28-Noi-2012, 9:40 PM | Message # 7
Major
Grupă: User
Mesaje: 96
Reputaţie: 5
Statut: Offline
andreim Imi pare rau pentru tine ,dar cred ca unica solutie e scrisoarea la ANC in care le explici de ce nu ai depus juramintul in termen ,si daca ai acte doveditoare ar fi foarte bine sa le anexezi la scrisoare.Pentru ca numai ei iti pot permite sa redepui juramintul,Si scrisoarea ar fi de dorit sa fie recomanbdata si cu a aviz de primire ca altfel cum o sa demonstrezi ca le-ai trimis scrisoarea,asa ei pot sa nu-ti trimata nici un raspuns.Cred ca asta e unica solutie ,daca este alta solutie , atunci eu nu stiu.Mesaj editat de vica2 - Miercuri, 28-Noi-2012, 9:41 PM
 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » Depunerea juramintului in strainatate sectia consulara
Pagina 1 din 11
Căutare: