Vineri, 23-Feb-2018, 9:37 PM
Bine ai venit Oaspete |

Depunerea juramant!? greece !! - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Moderatorul forumului: Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » Depunerea juramant!? greece !! (deci pt toti care au dato sau vor so mai dea in bara!!!)
Depunerea juramant!? greece !!
TomDate: Joi, 29-Aug-2013, 4:20 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 7
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Dragi colegi ..deci nu mai stiu cum se schimb legile dar cel putin vad ca spre bine nu merg!!! Deci imi voi imparti si eu durerile ..am depus actele aici in Grecia cu un simplu veveosi...La greci dreptul sederi e (adia diamonis) fiind grecii cei mai calculati,corecti,,oameni ai europii ...pina ati lua dreptul de sedere(adia diamonis) iti dau un certificat(veveosi) care demonstreaza ca stai legal si astepti (adia diamonis) ...deci pina in 2012 ,,,si eu, si toti colegii pe care ii mai cunosc, au dat juramintul aici la ambasada Romana!!! ...doar cu veveosi ,,sau chiar cartea rosie(azil politic) fara nici o problema...deci deja de o luna a aparat minunatul ordin pt Mama mea.. Actele si taxele consulare liam(achitat) depus aici,,,degiaba scrisoarea a plecat la moldova(noroc ca au gasito vecinii din gresiala)chiar ca alb negru am scris resedinta grecia... dupa cite stiti persoanele care depun cu domiciliu in strainatate nu apar in ordinele postate pe net.. ,,Azi a 3 oara am fost la ambasada am explicat ca stam legal ,,,doar ca statul elen intirzie ca mereu sa bage iar in pasaport (adia diamonis )dreptul de sedere...mult nu miau vorbit miau inchis in nas geamul,,,sa schimbat ambasadorul au inebunit si astia de aici..am vrut sa prelungesc terminul limita de 3 luni ca sa nu mai facem drum degiaba pina acasa si inapoi pe drumuri degiaba...au spus ca e imposibil se acorda prelungirea doar in caz ca le demonstrez printr-un certificat ca e grav bolnava si nu poate pleca... a mai patito cineva cu asa schimbari de legi Frumoase? mai e vrio solutie sau doar tre sa revenim acasa.Ca sa depuna juramintul???

(imi cer scuze pentru greselile gramaticale pe care le fac) oricum stiu ca ma intelegeti :)!!

Adăugat (29-Aug-2013, 4:20 PM)
---------------------------------------------
deci am uitat sa mai intrebb...e posibil inregistrarea la juramint sa o faca o alta persoana prin procura ? sau doar personal?Mesaj editat de Tom - Joi, 29-Aug-2013, 4:15 PM
 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » Depunerea juramant!? greece !! (deci pt toti care au dato sau vor so mai dea in bara!!!)
Pagina 1 din 11
Căutare: