Vineri, 23-Feb-2018, 1:11 PM
Bine ai venit Oaspete |

Probleme legate de depunerea juramantului - Pagina 9 - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 9 din 9«12789
Moderatorul forumului: Igorash 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » Probleme legate de depunerea juramantului
Probleme legate de depunerea juramantului
giu1ianoDate: Vineri, 09-Ian-2015, 10:03 AM | Message # 401
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Am aparut in ordine la persoane care solicita redobandirea cetateniei cu stabilirea domiciliului in Romania...eu am domiciliul acum in moldova si nu am permis de sedere in Romania...unde va trebui sa depun juramantul?In Romania sau in Moldova?Va multumesc pt raspunsuri


 
diamond-dekDate: Miercuri, 20-Mai-2015, 12:28 PM | Message # 402
Începator
Grupă: User
Mesaje: 8
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Buna ziua tuturor!
Am si eu o intrebare va rog, deci la 16 ani cind mi-am facut buletin de identitate astia de la Registru de Stat mi-au facut o gafa in fisa de insotire si mai concret adresa mea reala este sa presupunem str. Mihai Vitezul 15 ap 20 A, Registrul mi-a pus cifra 20 la bloc si acum rezulta adresa str. Mihai Viteazul 15/20 ap. A care evident ca nu exista ce sa-i faci autoritatile RM..... Eu evident tinar si naiv nu mi-am mai schimbat fisa si asa si au trecut 9 ani bucuros ca autoritatile nu-mi cunosc adresa reala)) si recent la 25 de ani am mers sa-mi fac buletin caci expirase iar aici cei de la registru imi observa gafa din fisa si-mi spun ca trebuie de corectat iar pentru asta trebuie sa le aduc niste acte pe apartament,,, si acum stau si ma intreb miine poimine imi vine scrisoare de la ANC cu aviz pozitiv insa la mine in buletin deja va fi indicata adresa mea corecta si ce fac? Are vreun efect la depunerea juramintului, la transcrierea actelor situatia creata?
PS: Am uitat sa mentionez ca la sfirsitul lui 2013 am depus cerere de redobindire evident cu buletinul vechi adica cel unde adresa mea este gresit scrisa


 
VladislavaDate: Miercuri, 20-Mai-2015, 12:35 PM | Message # 403
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 469
Reputaţie: 24
Statut: Offline
Citat diamond-dek ()
Are vreun efect la depunerea juramintului, la transcrierea actelor situatia creata?
Cred ca nu.
Daca de exemplu pe parcursul asteptarii ordinului ati cumparat apartament si v-ati schimbat domiliciul sau resedinta? Atunci ce, ramaneti fara cetatenie?
Cred ca adresa deloc nu are importanta.
Mesaj editat de Vladislava - Miercuri, 20-Mai-2015, 12:36 PM
 
diamond-dekDate: Miercuri, 20-Mai-2015, 1:07 PM | Message # 404
Începator
Grupă: User
Mesaje: 8
Reputaţie: 0
Statut: Offline
[quote=Vladislava;53235]ati cumparat apartament si v-ati schimbat domiliciul sau resedinta? Atunci ce, ramaneti fara cetatenie?[/quote]

Merci pt raspuns Vladislava, da sunt mai mult ca precis ca daca ies in ordin degraba, cetatenia nu o mai pierd cu una cu doua pentru adresa),, dar intrebam daca pot aparea unele probleme la juramint sau la transcrierea actelor dat fiind faptul ca trebuie sa ai buletinul de identitae cu tine la aceste proceduri,, poate trebuie sa scriu vreo cerere la ANC in care sa lamuresc situatia, poate ar trebui sa cer de la Registru de Stat un act care confirma ca ei mi-au facut gafa, citisem nustiu unde ca daca ti-ai schimbat adresa pina ti-a iesit ordinul trebuie sa scrii o cerere la ei dar nustiu daca ii adevarat


 
VladislavaDate: Miercuri, 20-Mai-2015, 1:12 PM | Message # 405
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 469
Reputaţie: 24
Statut: Offline
Citat diamond-dek ()
daca ti-ai schimbat adresa pina ti-a iesit ordinul trebuie sa scrii o cerere la ei dar nustiu daca ii adevarat
Iata pentru ce e nevoie sa anunti ANC-ul ca ti-ai schimbat adresa:

După avizarea de către Comisia pentru Cetăţenie, urmează ca cererea dumneavoastră să fie inclusă pe un Ordin al Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie care vi se va comunica, din oficiu, prin scrisoare recomandată, la adresa de domiciliu/reşedinţă.
În eventualitatea în care vă schimbaţi adresa de domiciliu, vă rugăm să ne informaţi, prin petiţie scrisă, cu privire la noul domiciliu.

Deci ca sa nu ramai fara scrisoare.
In privinta trancrierii actelor - nu vei avea probleme.

Si mai adaug - daca tii minte, cand depui dosarul, scrii acolo pe vre-o declaratie adresa ta, si mi se pare ca ei iau adresa din aceasta declaratie, caci ceea ce e scris in buletin de tip vechi uneori nu este clar.
Mesaj editat de Vladislava - Miercuri, 20-Mai-2015, 1:17 PM
 
Nigol-NoiDate: Miercuri, 20-Mai-2015, 1:29 PM | Message # 406
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
diamond-dek
scrie o scrisoare si anunta ca ti-ai schimbat domiciliul


 
lekterDate: Joi, 16-Iul-2015, 8:09 AM | Message # 407
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Salut,

Am depus actele pentru cetatenie la Balti, acum am aparut in ordine pentru cetatenie. Pot sa depun juramantul la Chisinau (si sa urmez restul procedurii tot aici la Chisinau)? Daca sunt inca domiciliat la Balti.

Multumesc.


 
Nigol-NoiDate: Vineri, 17-Iul-2015, 6:27 AM | Message # 408
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
lekter
poti sa incerci, vorba ceea ...
Dar cred ca nu te primesc. Eu lucrez la chisinau dar am viza in alt raion, asa ca am rugat sa fiu primit si am fost nevoit sa aduc certificat de la lucru si sa dovedesc ca am nevoie si pina la urma au acceptat, dar politica este ca consulatul deschis la Balti sa deserveasca zona si nu prea doresc sa aiba abateri de la regula.


 
lekterDate: Luni, 03-Aug-2015, 10:36 AM | Message # 409
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Salut,

Atunci cind am depus dosarul in certificatul meu de nastere tata avea prenumele Ivan, intre timp am primit ordin de depunere a juramanatului si am schimbat in certificatul meu de nastere prenumele tatalui in Ion.

Pot depune actele pentru juramint si restul procedurii de redobandire a cetateniei cu noul certificat de nastere unde tata este cu prenumele Ion? Nu vor fi probleme?

Multumesc.
Mesaj editat de lekter - Luni, 03-Aug-2015, 8:55 PM
 
DORIDate: Joi, 03-Sep-2015, 2:00 PM | Message # 410
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Salut, îmi poate cineva răspunde? am depus dosarul de redobindire a cetățeniei romîne la Bălți,acum mă aflu in Italia legal dar încă nu am primit permisul de ședere, am primit scrisoarea de inștiințare ca cererea mea a fost acceptată și urmează să depun jurămîntul, termenul este pîna pe 26 septembrrie, pot pleca în România să depun jurămintul fără să plec la Moldova?
VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT!


 
Nigol-NoiDate: Joi, 03-Sep-2015, 2:24 PM | Message # 411
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
DORI
Salut, îmi poate cineva răspunde?
:D
 
am depus dosarul de redobindire a cetățeniei romîne la Bălți,acum mă aflu in Italia legal dar încă nu am primit permisul de ședere, am primit scrisoarea de inștiințare ca cererea mea a fost acceptată și urmează să depun jurămîntul, termenul este pîna pe 26 septembrrie, pot pleca în România să depun jurămintul fără să plec la Moldova? 
Daca aveai permis de sedere probabil ca puteai fi acceptata sa depui acolo juramintul cu toate ca esti obligata sainstiintezi ANC despre schimbarea de domiciliu.
Acum nu ai alta alegere decit sa depui juramintul la domiciliu, deci in MD, ai grija cu termenul de 3 luni din momentul publicarii in ordin daca il scapi e belea.
Nu stiu de unde ai luat termenul de pina la 26 septembrie,daca ai calculat din momentul aparitiei in ordin atunci nu-s chiar vesti bune tre sa te programezi urgent la juramint la Balti si fii atenta ca acolo este programare - la programare juramint prin telefon si apoi mergi cu actele necesare si tocmai apoi te programeaza cind depui, asa ca ti-a ramas foarte putin termen, cred ca trebuie sa te grabesti.
Suna la ei si vezi pe cind te primesc cu actele pentru juramint ca sa stii cind vii in MD. Daca ai ceva dubii la cele scrise poti sa suni la consulatul din Balti sa intrebi nu sta si astepta ca deja e data de 3 sept.
 
VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT!
:D


 
DORIDate: Joi, 03-Sep-2015, 5:51 PM | Message # 412
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Mersi de raspuns, dar nu mă pot duce în Moldova, Am vrut să știu dacă se poate depune jurămîntul în România, cei de la Consulat din Torino mi-au zis că pot, dar n-am înțeles bine cum pot depune...

Adăugat (03-Sep-2015, 5:51 PM)
---------------------------------------------
Pe cei de la Consulat din Bălți i-am sunat și au zis că ei tot nu știu, miau zis să sun la ANC București, dar nu pot găsi nr.de telefon, îmi răspunde doar robotul...

 
aladinDate: Miercuri, 09-Sep-2015, 8:41 AM | Message # 413
Începator
Grupă: User
Mesaje: 3
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Buna,
Si eu cu o intrebare ,
eu am depus dosarul la Cahul si am aparut in ordin pe 26/08/15.dar din pacate eu nu sunt in tara sunt la Paris am si titlu de sejur valabil ,imi poate spune cineva eu pot depune juramintul aici?sau trebu sa merg in tara?
Va multumesc din suflet


 
ciolimamaDate: Miercuri, 09-Sep-2015, 8:05 PM | Message # 414
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 334
Reputaţie: 21
Statut: Offline
aladin, Desigur, daca te afli legal in Franta poti
depune acolo juramintul.


 
iasiminDate: Luni, 14-Sep-2015, 7:16 PM | Message # 415
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Buna,
am si eu o intrebare..cind a venit scrisoarea pentru a depune
juramint,sotul nu era in tara si nici nu a putut sa vina.
termenul a expirat,trebuie sa o luam iarasi de la inceput sau este o alta solutie
va multumesc anticipat...


 
Nigol-NoiDate: Marţi, 15-Sep-2015, 12:29 PM | Message # 416
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
iasimin
Teoretic de la inceput.
Dar daca a avut careva motive temeinice in imposibilitate de a se prezenta -care le poate dovedi cu probe poate il primesc.


 
Boss_777Date: Marţi, 15-Sep-2015, 2:44 PM | Message # 417
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 118
Reputaţie: 6
Statut: Offline
Stiti careva care este ordinul pentru programare pentru Juramant la consulatul din Chisinau?  Am iesit in ordinul 870/P/2015 insa din cate rezulta pe pagina de net se pot programa momentan cei pina in 864/P , la cel de la CAHUL in schimb s-a ajuns la ordinul meu.  merci

 
AlinuskaDate: Duminică, 20-Sep-2015, 9:32 PM | Message # 418
Lieutenant
Grupă: Verificat
Mesaje: 74
Reputaţie: 2
Statut: Offline
Boss_777, la Cahul se programeaza intr-o saptamina...eu l-am dat pe 17 septembrie....(m-am programat pe 10 sept) smile

 
Boss_777Date: Marţi, 22-Sep-2015, 10:24 AM | Message # 419
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 118
Reputaţie: 6
Statut: Offline
Incredibil , am aproape o luna de cand astept ca sa ma pot programa , si azi vezi surpriza, cei de la consulat s-au miscat cu un numar , de la 864 la 865/P/2015 ... Bine ca ne aduc la cunostinta faptul ca tre sa ne prezentam pina in 3 luni pentru programare la juramant cand de fapt ne si ingreuneaza acest drept. 
A mai avut cineva astfel de experiente ?  merci


 
kristina1611Date: Marţi, 22-Sep-2015, 5:06 PM | Message # 420
Lieutenant
Grupă: Verificat
Mesaje: 40
Reputaţie: 0
Statut: Offline
apropo de acest termen de 3 luni, pt juramantul depus in Romania vad ca nu au mai  scos liste din iulie.... si nici in septembrie probabil ca nu,si nu vad niciun anunt nicaieri, stie cineva care e problema?

 
Boss_777Date: Marţi, 22-Sep-2015, 5:32 PM | Message # 421
Major
Grupă: Verificat
Mesaje: 118
Reputaţie: 6
Statut: Offline
In ceea ce priveste depunerii juramantului la Bucuresti probabil te referi , sincer nu sunt la curent si nu stiu ce sa zic , probabil te vor ajuta colegii de pe forum, insa nici la Chisinau nu se prea misca si se risca depasirea acelui termen (((

 
VladislavaDate: Marţi, 22-Sep-2015, 7:19 PM | Message # 422
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 469
Reputaţie: 24
Statut: Offline
Am citit pe Odesskii forum ca au fost programari la juramant in septembrie p-u ucraineni.

 
kristina1611Date: Marţi, 22-Sep-2015, 7:56 PM | Message # 423
Lieutenant
Grupă: Verificat
Mesaje: 40
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Exact, la Bucuresti ma refeream,eu stiam ca e o singura pagina unde se scot listele pt cei ce depun la Bucuresti.. e foarte ciudat, mai astept vreo saptamana doua sa vad daca se misca ceva si daca e voi da un telefon la Bucuresti, am intrebat aici pt ca ma asteptam sa mai fie persoane care aveau de dat juramantul la Buc , dar nu vad sa fi zis nimeni nimic...

 
alinelu0516Date: Marţi, 10-Noi-2015, 5:04 PM | Message # 424
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
As vrea sa știu cum se face ca la consulatul din Chisinau nu se mai schimba de aproximativ 2 luni ordinul pentru programare la juramant? Este vreo periodicitate? As putea sa merg la consulat sa ma programez pentru juramant daca nr. Ordinului meu încă nu a apărut pentru programare juramant?


 
Nigol-NoiDate: Miercuri, 11-Noi-2015, 8:24 AM | Message # 425
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
Nu poate fi asa ceva, vezi la consulat care este ordinul real
Suna la ei si o sa-ti zica la telefon


 
alinelu0516Date: Miercuri, 11-Noi-2015, 11:35 PM | Message # 426
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Am sunat au zis sa încerc peste o lună două, dupa care au spus dacă ceva sa scriu plingere pe consulat dacă nu mă aranjează o zi bună
Cum poate sa fie Bună cind iti spune așa ceva?


 
Nigol-NoiDate: Joi, 12-Noi-2015, 8:33 AM | Message # 427
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
Parerea mea este ca sa mergi la consulat sa vezi care ordin real se programeaza
Daca angajatul de la consulat a fost <needucat< poate intradevar de depus o plingere + nu uita ca ai la dispo 4 luni pentru a depune juramint

Adăugat (12-Noi-2015, 8:33 AM)
---------------------------------------------
poate pe loc dsoliciti o intrevedere cu consulul

 
MirkoDate: Miercuri, 27-Ian-2016, 1:54 PM | Message # 428
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Buna ziua! Am o intrebare la care va rog sa ma ajutati. Am fost acceptat pentru redobindirea cetateniei romane. Insa la moment imi fac studiile in Finlanda. Permisul meu de sedere acum este expirat insa am dovada de la politie precum sunt in proces de prelungire si ca sunt legal in tara. La consulat am sunat de nenumarate ori si le-am lamurit situatia. Am prelungit termenul de depunerea a juramintului insa curind va expira si al doilea termen. Vreau sa va intreb este posibil sa depun juramintul in Finlanda cu aceasta autorizatie de la politie precum ca sunt in termen de asteptre si sunt legal?

Adăugat (27-Ian-2016, 1:54 PM)
---------------------------------------------
Buna ziua! Am o intrebare la care va rog sa ma ajutati. Am fost acceptat pentru redobindirea cetateniei romane. Insa la moment imi fac studiile in Finlanda. Permisul meu de sedere acum este expirat insa am dovada de la politie precum sunt in proces de prelungire si ca sunt legal in tara. La consulat am sunat de nenumarate ori si le-am lamurit situatia. Am prelungit termenul de depunerea a juramintului insa curind va expira si al doilea termen. Vreau sa va intreb este posibil sa depun juramintul in Finlanda cu aceasta autorizatie de la politie precum ca sunt in termen de asteptre si sunt legal?

 
jaklinDate: Sâmbată, 30-Ian-2016, 2:37 PM | Message # 429
Începator
Grupă: User
Mesaje: 4
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Buna ziua vreau sa va intreb daca e posibil de depus juramantul intr-o saptamina
Va multumesc


 
Nigol-NoiDate: Miercuri, 03-Feb-2016, 7:53 AM | Message # 430
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1051
Reputaţie: 45
Statut: Offline
jaklin
Depinde unde
dar in general e rind mare in dependenta de ordinul care se programeaza, daca o sa dovedesti o urgenta poate iti permit, dar oricum tre sa mai faci si actele


 
zayka_aneaDate: Sâmbată, 13-Feb-2016, 6:08 PM | Message # 431
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
buna seara tuturor,imi puteti raspunde cineva la intrebare,la mine cazul e cam dificil...am certificat de nastere roman pe care lam obtinut pina la 18 ani fara a depunde juramintul,si la fel nu sunt inclusa in juramintul tatalui meu,acum am deja 18 ani si cum pot obtine buletin roman??

 
KavelwarDate: Marţi, 14-Mar-2017, 6:19 PM | Message # 432
Începator
Grupă: User
Mesaje: 17
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Купил 4 года назад по одной вечной ссылке на сайте http://menetie.ru/ и http://housemilan.ru/ - спустя 4 года что я вижу: первый сайт вообще прекратил свое существование, вместо сайта где покупалась ссылка появился каталог говнорефератов. Второй сайт работает как и работал, но вечная ссылка снята. Не рекомендую никому иметь дело с владельцами этих сайтов.

 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Depunere Juramant » Probleme legate de depunerea juramantului
Pagina 9 din 9«12789
Căutare: