Joi, 22-Feb-2018, 5:53 AM
Bine ai venit Oaspete |

anul 2013 Schimbarea permisului de conducere MD-RO - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Obtinere acte, altele decat cele de identitate » anul 2013 Schimbarea permisului de conducere MD-RO (Schimbarea permisului de conducere din MD in RO)
anul 2013 Schimbarea permisului de conducere MD-RO
permismdDate: Luni, 25-Mar-2013, 11:13 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Admin - Moderator si toti cei care stiu dati mie va rog mai concreta informatie despre Schimbarea PERMISULUI DE CONDUCERE   anul 2013(ce situatie este amu in anul 2013)
Daca eu am domiciliu(buletin)  in RO  si vreau sa Schimb Permis de conducere MD pe RO din cite am intales , din ceea ce am citi aici si pe alte site oficiale
ca daca ei vreau sa schimb Permisul MD pe RO
si pe http://www.politiarutiera.ro/  am citit ca trebuie sa:

a) originalul şi copia după actul de identitate (carte de identitate, buletin, adeverinţă, carnet sau legitimaţie provizorie de identitate)
INTREBARE ---- COPIE TREBUIE PUR SI SIMPLU XEROX, SAU COPIE  FACUTA LA NOTAR?
b) fişa deţinătorului permisului de conducere, care trebuie să poarte menţiunea "Apt conducător auto"; INTREBARE --- CE FEL DE FISA SI UNDE SE DA? SAU SE DE PE LOC?
c) certificat medical pentru conducătorii auto; INTREBARE -- CERTIFICAT SE DA CUM AM INTREBARE--  POT FACE IN ORICE CENTRU MEDICAL SAU NUMAI in acele centre  medicale care sunT autorizati sE dae ASA CERTIFICATE ...?? si ce fel de analize , mai concret tebuie sa dau/ si daca se poate de facur acest certificat intro zi?? si daca se poate de facut acest certificat in Moldova// vizind la notar??
e) chitanţa care să dovedească plata contravalorii permisului de conducere; INTREBARE- se achita la cec?
f) permisul de conducere naţional şi traducerea legalizata a acestuia. Intrebare- Traducere legalizata facuta in MOldova?
g) declaraţia notarială pe propria răspundere a solicitantului din care să rezulte că permisul de conducere depus la preschimbare este autentic, că titularul acestuia nu mai posedă alt permis de conducere naţional românesc ori străin ori un duplicat al acestuia, că nu a declarat pierderea sau furtul acestuia la organele emitente sau la alte autorităţi , precum şi faptul că nu i s-a anulat sau suspendat dreptul de a conduce. INTREBARE- DECLARATIA DATA UNDE SE FACE? LA NOTAR IN ROMANIA?

 
SI CUM Am in intales mai am nevoie de CAZIE JURIDIC- Romanesc sau???
 

uNDE POT FACE SI POT FACE CAZIER JURIDIC IN MOLDOVA? LEGALEZIND LA NOTAR SAU??


 

VA ROG AMU LA ZIUA DE AZI 25 MARTIE 2013 DE CARE ACTE MAI CONCRET AM NEVOIE
VA ROG DATI-mi  MIE INFORMATIE mai CONCRETA cum este
MULTUMESC
Mesaj editat de permismd - Luni, 25-Mar-2013, 11:44 PM
 
Roxana20Date: Vineri, 19-Apr-2013, 1:03 PM | Message # 2
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1318
Reputaţie: 40
Statut: Offline
http://www.petitieonline.ro/petitie/19531150/semnaturi        
 Alaturati-va acestei petitii, cu cite o semnatura. Spre binele tuturor!!! 


 
olgutzDate: Vineri, 12-Iul-2013, 3:18 PM | Message # 3
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 3
Statut: Offline
Descriu pasii pe care i-am urmat pt cei care au domiciliul in sectorul 3, Bucuresti:

- cazierul judiciar - depus cerere cu mentiune "pentru preschimbare permis auto", copie de buletin, chitanta taxa cazier (achitat la posta, pt trezoreria sectorului 3), taxa a fost aproape 13 ron + timbru fiscal de 2 ron.

Am depus toate astea joi (04.07.13) la sectia 12 de politie, desi eu buletinul l-am facut la sectia 13 politie, dar daca asa a trebuit asa am facut. Si l-am ridicat miercuri (10.07.13)

Tot miercuri am facut urmatoarele acte:

- Fisa medicala am facut-o la Romgermed de la Tineretului (cautati pe Google si gasiti adresa), este in lista clinicilor autorizate de politie, m-a costat 110 ron si am luat-o in aceeasi zi.

1 ora si un pic cat a durat pana am trecut pe la toate cabinetele necesare si la sfarsit mi-au dat fisa completata si stampilata.

- Am achitat taxa de preschimbare permis la CECul de la Piata Alba Iulia (ajungi acolo cu autobuzul 104), dar se poate achita la orice sucursala de CEC, mie mi-a fost asta in drum. M-a costat 68 ron.

- Am facut la notar copie legalizata dupa permisul MD si declaratie cu textul pe care mi l-au dat cei de la politie:

Declaratia notariala pe propria raspundere a solicitantului din care sa rezulte ca permisul de conducere depus pentru preschimbare este autentic, ca titularul acestuia nu are rezidenta normala pe teritoriul altui stat membru, ca nu mai poseda un alt permis de conducere national romanesc ori eliberat de autoritatile unui alt stat sau un duplicat al acestuia, ca nu a declarat pierderea ori furtul acestuia la organele emitente sau la alte autoritati in vederea eliberarii unui nou document, precum si faptul ca nu a luat si nu i-a fost adusa la cunostinta anularea permisului de conducere sau a dreptului de a conduce ori suspendarea sau restrictionarea exercitarii acestui drept.

Copia legalizata si declaratia m-au costat 69 ron.

- Fisa detinatorului permisului de conducere am facut-o in drum, de la statia Aurel Vlaicu spre sediul de politie din Pipera (sunt multe butique.uri pe care scrie "Acte auto") m-a costat 5 ron.

Joi (11.07.13)

Ma duc sa depun dosarul, tot la sediul de politie din Pipera (cobori la statia de metrou Aurel Vlaicu si mergi pe langa Oracle, tot inainte pe langa pod, iar sediul e undeva pe partea stanga, cand ajungeti acolo mai intrebati, oricine stie sa va indrepte).

In fiecare joi ei au program pana la 20.00 (deci am noroc ca plec direct de la munca si nu mai trebuie sa ma invoiesc).

Mai ramane sa completez, acolo pe loc, cererea de preschimbare permis.

Pe langa toate astea, mi-am facut si copii xerox la buletin RO, permis MD si fisa medicala, acolo asa scria ca trebuie. Acum sa vad ce-o fi cand depun dosarul, ar trebui sa decurga totul bine.

P.S.
Am depus dosarul, nu mi-au cerut acte in plus. Totul a fost in regula.

Mi-au eliberat dovada (pt 30 de zile) pe loc si mi-au zis sa ma prezint cu cateva zile inainte de expirarea dovezii la ei - daca e gata mi-l dau atunci, daca nu atunci imi vor elibera alta dovada pana va fi gata permisul.


Attachments: Lista_acte_2013.pdf(574Kb)
 
LesselenaDate: Vineri, 12-Iul-2013, 4:28 PM | Message # 4
Lieutenant colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 154
Reputaţie: 6
Statut: Offline
spunetimi va rog mult
daca dau la permis RO il pastrez pe cel MD sau il nu?


 
dima_007Date: Sâmbată, 13-Iul-2013, 0:27 AM | Message # 5
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 398
Reputaţie: 18
Statut: Offline
Lesselena, Nu il poti pastra pentru ca til opresc cei din romania.

 
donegor1Date: Duminică, 14-Iul-2013, 7:00 PM | Message # 6
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Citat (olgutz)
- Am facut la notar copie legalizata dupa permisul MD
Din cate vad in lista, pentru permise MD nu e neaparat copie legalizata, cred ca merge si copie simpla.

Ai idee daca e neaparat depunerea in Bucuresti/Pipera a actelor de preschimbare permis pentru cei domiciliati in Buc? In alte orase nu se poate depune, Iasi de exempl.? Unde scrie ca trebuie sa depui la preschimbare neaparat in Buc daca ai domiciliul in Buc ?


 
dima_007Date: Luni, 15-Iul-2013, 11:03 AM | Message # 7
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 398
Reputaţie: 18
Statut: Offline
donegor1, Nu se poate, trebuie sa bagi actele doar acolo unde ai domiciliul. Daca mergi in alta parte nu ti le primeste si te trimite unde ai domiciliul.

 
wastonsDate: Miercuri, 08-Mar-2017, 12:07 PM | Message # 8
Începator
Grupă: User
Mesaje: 7
Reputaţie: 0
Statut: Offline
SOLUȚIE SSD AUTOMATĂ PENTRU CHIMICE CURĂȚARE desfigurată NOTE CU MASINA DE MONEDE
Avem, de asemenea produse chimice mai vând SSD sub formă de soluție de curățare automată NEGRU DE DOLARI CURRENCIES.I utilizați prin prezenta această mass-media pentru a vă informa că firma noastră poate curata moneda neagră veți deteriora, (bani pătat) bancnote, avem tot felul de substanțe chimice folosite pentru curățarea bani negri sau bani colorat în monede, cum ar fi dolarul american, euro, lira, și toate monedele locale, chiar dacă nota dvs. desfigurată este de 45 de ani.

Curățăm negru dolar pe bază% noi? folosind SSD soluții chimice ??

Avanced Note chimice pentru curățare? Noi trimitem Tehnician în țara dumneavoastră ??

ssdsolutionlab1@gmail.com
ssdsolutionlab1@gmail.com
ssdsolutionlab1@gmail.com

Noi La fabricarea Top.Chemicals, vinde și oferă, de asemenea servicii pentru produsele de mai jos și substanțe chimice pentru bani negri, se colorează și desfigurat.
Soluție super-chimice ssd
soluție super-automată ssd
aur brut w2 pulbere chimică
Mercur
pulbere de activare
* SSD Solution
* Pastă Vectrol
* Soluție Tebi-Manetic
* Moneda desfigurată
* Chimice de curățare
* Moneda întunecată
* note acoperite cu negru
* Curatenie bani negri
* Pastă vectrol, soluție SSD
* Soluție super-automată
* anti-briza bancnote
* Negru marcate valută
* note acoperite cu negru
* Curățare bani negru.
* Anti-congelare Preparate și lichide preparate de degivrare.

Va oferim, de asemenea, mașinile cu tehnicienii noștri pentru a face locurile de muncă de conservare mari pentru țările client și curățarea de note negre. Dar înainte de a participa la clienti de locuri de muncă el / ea ne scrie-ne Via address.Depends prin e-mail cu privire la diferite cazuri, diferite de birou și Filiala company.We de birou sucursală peste tot în AVE E-mail mondial:


 
EdwardinobeDate: Duminică, 14-Mai-2017, 6:24 PM | Message # 9
Începator
Grupă: User
Mesaje: 3
Reputaţie: -1
Statut: Offline
Fat African Sexladies Hairy 486sec Live 4k HD

The queen of orgasmic squirt eruptions is back! The beautiful, black goddess replaced Cytherea in November 2006 and has since made the coveted role of SQUIRTWOMAN her very own. Jada Fire sprays gushes and gushes of her sweet juices all over an all-star cast. Cast includes Jada Fire, Flower Tucci, Sindee Jennings, Mark Ashley, Bobbi Starr, John Strong, James Deen, Anthony Rosano, and Marco Banderas. ...
The series that started it all.... "Hot Sexy Plumpers 27" features big, soft melons, thick legs, wide hips and thick, meaty asses. More cushion for the pushin'. And these hung studs push and plunge their meaty cocks in those juicy cunts until these plump babes can't take anymore! These nasty gals are tons of fun and will suck and fuck these studs off until they get that hot load of jizz on their ...


 
JanetaquodeDate: Duminică, 14-Mai-2017, 6:36 PM | Message # 10
Începator
Grupă: User
Mesaje: 3
Reputaţie: -1
Statut: Offline
Big Nigerian Ass Nude 565m Youtube

Tons of plump and juicy ass jiggling in your face! Pretty Sistas With Nice Round Booties! Booty and Beauty... Oh, So Beautiful! Watch as these big booty Black girls suck and fuck for your viewing pleasure. Watch them as they suck big, thick cocks before begging to be fucked. These girls will do anything to get some hot cum.
Food trucks have become huge these days. They offer great food at reasonable prices and its quick and delicious. The Flying Pink Pig specializes in scrumptious baked goods --- with a serving of piping hot pussy too! The girls from the Flying Pink Pig are back and serving up some hot new dishes that would make any grown man sweat. Come along and sit shotgun while they take you on one of the dirtiest ...


 
FunzolerDate: Sâmbată, 27-Ian-2018, 1:00 AM | Message # 11
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
viagra 10mg view unanswered posts
[url=http://viagrawithoutdoctorus.org]viagra without doctor prescription
[/url] viagra 20 mg cost log in
<a href="http://viagrawithoutdoctorus.org">viagra without doctor prescription
</a> - buy viagra online without a prescription
canadian pharmacy viagra 20mg posts per day


 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Obtinere acte, altele decat cele de identitate » anul 2013 Schimbarea permisului de conducere MD-RO (Schimbarea permisului de conducere din MD in RO)
Pagina 1 din 11
Căutare: