Sâmbată, 25-Noi-2017, 10:32 AM
Bine ai venit Oaspete |

Viza Romania - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Obtinere viza de intrare in Romania » Viza Romania
Viza Romania
GabrielDate: Duminică, 14-Iul-2013, 2:18 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 2
Statut: Offline
Salutari tuturor!
 
Cetatean Roman, proaspat casatorit cu o cetateanca din Kenya si rezident in Emiratele Arabe Unite doresc sa aflu mai multe raspunsuri in vederea stabilirii in Romania impreuna cu sotia mea. Pentru ce tip de viza ar trebui sa aplic aici in Dubai, inainte de a merge in Romania si de a aplica pentru viza "Reintregirea Familiei'. Initial, ma gandeam la o invitatie din partea parintilor mei pe o perioada de un an, iar in acest timp sa aplicam de acolo pentru un permis de sedere mai lung.
 
Rog ca cineva care este in cunostinta de cauza sa imi dea o sugestie.
 
Multumesc anticipat,
Gabriel Lucaci. 
 




 
dima_007Date: Luni, 15-Iul-2013, 12:01 PM | Message # 2
Colonel
Grupă: Verificat
Mesaje: 398
Reputaţie: 18
Statut: Offline
Gabriel, Daca tu teai casatorit legal in Emirate mai intii trebuie sa mergi la ambasada romaniei de acolo sa legalizezi casatoria si sa iti faca certificat de casatorie romanesc. Apoi cu pasaportul sotiei, pasaportul tau, certificatul de casatorie romanesc, extras de la banca pe numele sotiei sau al tau unde sa fie minim 500 euro ( cu cit sunt mai multi bani e mai bine), dovada de calatorie (bilet de avion), mergi  dinnou la ambasada in Dubai si soliciti viza pentru sotie. Invitatia o poti face tu direct la ambasada pe numele tau dar iti va cere sa arati o copie la un act de proprietate al unei locuinte detinuta de tine in romania. Invitatia poate fi facuta si de parintii tai la un notar public in romania  avind o copie de pasaport al sotiei. Viza se elibereaza pentru 90 de zile in 6 luni. Ajunsi in Romania mergi la primaria unde apartii cu toate actele voastre si ceri un document de luare in spatiu ( aia stiu ce trebuie sati dea pentru reintregirea familiei), apoi cu astea mergi la Oficiul Roman pentru Imigrari  si ceri reintregirea familiei. Trebuie sa te misti repede dar daca ai buzunarul plin la noi in Romania rezolvi totu repede. Mult noroc!

 
kevinDate: Joi, 10-Oct-2013, 9:14 PM | Message # 3
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Buna ziua... cu 5 ani in urma am obtinut viza romana... am intrat in Romania.. de acolo am plecat in Grecia (ilegal evident).... acum am venit in Moldova, mi-am facut pasaport nou si am o alta viza pentru a intra in Romania, de data asta scopul intrarii este de a ma casatori cu o cetateanca din Romania. O sa am probleme la vama? Practic cu 5 ani in urma stampila la intrare in Romania este, insa la iesire nu, o sa am probleme cu vama?  Va multumesc din suflet pentru orisice sugestie.



Mesaj editat de kevin - Joi, 10-Oct-2013, 9:29 PM
 
Alisa20Date: Joi, 24-Mar-2016, 8:25 PM | Message # 4
Începator
Grupă: User
Mesaje: 2
Reputaţie: 0
Statut: Offline
buna, doresc sami fac viza pe un an de zile in romania,motivul vizei fiind angajarea la munca in ro..de ce documente am nevoie pentru ami face o viza de lunga sedere?/? lumped



Mesaj editat de Alisa20 - Joi, 24-Mar-2016, 8:36 PM
 
fuseukrDate: Sâmbată, 26-Mar-2016, 5:39 PM | Message # 5
Lieutenant general
Grupă: Verificat
Mesaje: 1338
Reputaţie: 6
Statut: Offline
Alisa20,  buna  informatile  de care ai nevoie  sunt  aici   http://chisinau.mae.ro/node/749   biggrin

 
Forum Cetăţenie » Cetatenie » Obtinere viza de intrare in Romania » Viza Romania
Pagina 1 din 11
Căutare: