Freya, , ai dreptate, mai e, sa vedem cum va fi in tura 2, cel putin primul meci dintre Uruguay si Africa de sud a fost ok, 3 goluri, faze frumoase, sa speram ca asa va fi si de acum incolo
Ai aflat ceva nou de pe acest site?! Multumeste! Da un click pe reclama!
Mie daca sincer nu prea mi-a placut joaca de ieri... Foarte slab au Jucat Africa de Sud... Crezi ca a meritat cartonasul rosu goalkeeperul? Eu cred ca nu...
Freya, nuuuu, nu a fost de rosu, era suficient acordarea loviturii de la 11 metri, maxim un galben, dar nicidecum eliminare directa...Practic odata cu cartonasul cela, arbitrul a elimnat gazdele din competitie....Nici pana atunci nu au jucat mare lucru Africanii, dar dupa eliminare, au cazut complet.
De acord...prea dur... si noul goalkeeper se vedea de la distanta ca avea emotii foarte mari, nu prea era el pregatit de ce s-a intimplat... Africanii plecau de la stadion pina a se sfirsi meciul...nici zumzaitul ala nebun nu se ma auzea ce taaaare m-a bucurat Acum s-au mai potolit, primele zile ma dureau urechile Stii, am o "nedragoste mare" pentru Francezi, asa ca astept cu nerabdare meciul de diseara cu Mexica
Adaugat (18-Iun-2010, 12:26 PM) --------------------------------------------- OLE-OLE-OLE-OLE Bravo Mexica!!!!!!!!!!!!!!! Dupa mai mult de 40 de ani i-au "batut" ieri pe "iubitii" meu Francezi!
admin, stii, Universul e foarte fair, au fost batuti de o echipa imbracata in culorile Irlandei - verde si alb.... Daca a observat cineva in stadion era cineva cu drapelul Irlandei...nu ca as vrea sa fiu rautacioasa, dar m-a durut cind plingeau jucatorii Irlanzii dupa ce nu s-au calificat pt Campionat in Paris...din cauza la handball...
SUA - Slovenia 2-2, foarte frumos meci, au revenit americanii de la 0-2, insa iarasi o greseala de arbitraj a stricat meciul, eu zic ca n-a fost fault la golul 3 al americanilor, anulat de arbitru...
Au dat toate peste ei anul asta...foarte slab au jucat, atitudine oribila si aroganta, mai ales managerul....
Adaugat (24-Iun-2010, 1:17 PM) --------------------------------------------- Bravo Ghana, Bravo Germania!!! au trecut in 1/16, ma bucur mult!!! Ma bucur si pentru USA!!! in ultimele clipe au reusit si eu sa intre in 1/16!!!
Adaugat (28-Iun-2010, 2:27 PM) --------------------------------------------- Incepe sa semene campionatul a campionat lol Frumos meci Germania-Anglia, bravo!!! Interesant meci Argentina-Mexic, cu toate ca un gol de a Argentinei cered ca a fost cu certitudine off-side...da ma rog, oricum erau sa cistige!!! Acum cel mai interesant....imi plac ambele echipe si Germania si Argentina.... nici nu stiu cu cine sa tin cind vor juca impreuna...... Cred ca o sa fie 2-1 in vafoarea Argentinei....
Freya, Intradevar, s-a inceput spectacolul la campionat, si eu sper ca argentina sa-i bata pe germani, de fapt, nu doar pe germani, ci si pe toti ceilalti, si sa castige cupa