Vineri, 23-Feb-2018, 6:55 PM
Bine ai venit Oaspete |

host de calitate - Forum Cetăţenie

[ Mesaje Noi · Membri · Reguli · Caută · RSS ]
Pagina 1 din 11
Moderatorul forumului: tanassy 
Forum Cetăţenie » Diverse » Cafenea » host de calitate (am nevoie de o firma de hosting calitativa)
host de calitate
curtisDate: Joi, 13-Mar-2014, 2:05 PM | Message # 1
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
As avea nevoie de niste sugestii de firme serioase, de calitate, pentru hosting. Am un site pe care il aveam gazduit pana acum la o firma, insa s-au dovedit neseriosi, practica nu e valabila cu ceea ce scrie in contractul de servicii incheiat cu ei. Server-ul nu este online 99% din timp, update-urile nu se fac asa cum e specificat, iar asistenta nu isi respecta programul. Am nevoie de un transfer la alta firma. Imi puteti da, va rog, niste sugestii?

Adăugat (13-Mar-2014, 2:05 PM)
---------------------------------------------
Am gasit, in cele din urma, dupa mai multa analiza, interes in toate partile si vorbit cu cateva firme pretinse mai serioase, echipa de la Claus Web.ro. Sunt multumit de ei, au preturi ok si partea cu domeniu este accesibila, mai ales ca daca cumperi un domeniu de la ei, .ro, il ai pe viata si poti plati in transe. Cine mai are nevoie de astfel de servicii pentru site-uri, ii recomand.

 
hajirarabia12Date: Miercuri, 14-Mai-2014, 11:46 AM | Message # 2
Începator
Grupă: User
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Statut: Offline
Your supply Cather’s regional things it when it ended Thanksgiving Day within the it based on this area for a long time which the frying turkeys and next really spread like wildfire what are you in fact there's a there's a video on muscle factor x except ace comm wait what in it what it’s from State Farm Insurance about my how not to burn your house yeah but with outside on your driveway on a concrete pad it and don't put a frozen turkey in the oil whether the two big ones I've heard it want to what I do. if you a lot of people in the first year if they put oil in there what you want to do list before you do anything lighting the fire Saturday before you got your turkey me or you know 3-4 days......
http://musclefactorxsideeffects.com/


Attachments: 2436890.jpg(64Kb)
 
Forum Cetăţenie » Diverse » Cafenea » host de calitate (am nevoie de o firma de hosting calitativa)
Pagina 1 din 11
Căutare: