Miercuri, 17-Ian-2018, 3:47 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Martie » 27 » Anastase: România – cel mai bun și mai sincer prieten al Moldovei
3:01 PM
Anastase: România – cel mai bun și mai sincer prieten al Moldovei
Anastase: România – cel mai bun și mai sincer prieten al Moldovei România este cel mai bun, mai sincer și mai constant prieten al Republicii Moldova, dar și principalul avocat al Moldovei pe plan european. Declarația a fost făcută de președintele Camerei Deputaților din Parlamentul român, Roberta Anastase, în cadrul vizitei sale la Chișinău, cu ocazia zilei Unirii Basarabiei cu România, la 27 martie 1918.

„Repubica Moldova are astăzi ocazia să se racordeze la economia, valorile și standardele europene, iar sprijinul României nu va lipsi și nu va întârzia niciodată pe acest parcurs european”, a menționat oficialul român.

Roberta Anastase a ținut să menționeze că manifestările care au loc astăzi la Chișinău, cu ocazia împlinirii a 92 de ani de la Unire, demonstrează că societatea civilă din Republica Moldova simte și știe cel mai bine semnificația acestui moment istoric”.

„La 27 martie 1918 a fost luată o decizie curajoasă și într-un moment dificil. Ideea europeană este la fel de importantă acum pentru Moldova, la fel cum a fst și Unirea în 1918”, a conchis Anastase.

Președintele Camerei Deputaților din parlamentul român, Roberta Anastase, se află astăzi la Chișinău, cu ocazia împlinirii a 92 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, la 27 martie, anul 1918.

sursa: jurnal.md

  
Vizualizări: 1632 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0   Spam
1 Jessica   (28-Sep-2012 7:32 AM)
Ce pot sa zic , mare respect penrtu tot ceea ce faci si cat de original' poti fi prin vocabular asemenea unui om simplu , de la tara . Profita din plin alaturi de Bobo al' mic de timpul liber si rupe-te in toate mantocariile' dupa malul marii . Pana intr-un final , nu-i nici o rusine in a te da intr-o ratusca . In cazul tau , ai motiv . Bobo al' mic . Te salut si inca o data respect !

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]