Vineri, 15-Dec-2017, 10:56 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Decembrie » 15 » Băsescu: Indiferent cine va guverna la Chișinău, România va susține RM
7:49 PM
Băsescu: Indiferent cine va guverna la Chișinău, România va susține RM
Băsescu: Indiferent cine va guverna la Chișinău, România va susține RM „România va menține asistența financiară pentru Republica Moldova în orice situație, indiferent de cine va guverna la Chișinău”. Declarația a fost făcută de președintele român, Traian Băsescu, în cadrul unui interviu online pe hotnews.ro.

Totodată, Băsescu a declarat optează pentru reeditarea Alianței pentru Integrare Europeană. „Sper că vor reuși să mențină Alianta pentru Europa”, susține președintele român.

„În orice condiții însă, vom menține asistența financiară pentru Republica Moldova. Numai anul acesta, România a furnizat deocamdată asistență de circa 8 milioane euro”, a menționat Băsescu, referindu-se la banii acordați pentru reconstrucția a circa 800 de case distruse de inundații.

În ceea ce ține de relațiile moldo-române, în dependență de cine va fi la guvernare, Traian Băsescu a menționat că „relația bilaterală depinde exclusiv de Chișinău”.

„România va fi mereu un susținător al aspirațiilor europene și al drumului european al Republicii Moldova. Vom continua să acordăm cetățenie celor care au pierdut-o abuziv, vom continua să alocam 5000 de locuri la studii în fiecare an și vom continua să sprijinim poltic”, a conchis președintele român, Băsescu.

  
Vizualizări: 1480 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
0   Spam
1 tolea27   (16-Dec-2010 3:02 PM)
bravo!!!!!!!!!!! SI NOI TE SUSTINEM.........

0   Spam
2 MARIANA   (18-Ian-2011 6:13 PM)
surprised sad sad DE APROAPE UN AN ASTEPTAM SA NE VINA SI NUMAI VINE angry angry angry

0   Spam
3 Swapnil   (26-Oct-2012 8:21 PM)
Oct30pitzi ooo, dar iată că a eenviat Lazăr ) cristina, ibiuta, pana nu-ti scoti nisipu din pizda nu putem sa purtam aceasta aceasta discutie, mai ales pe blog, unde TOATA LUMEA ARE LES COAIEONS(scuza-mi germana).ti-am dat spam atunci pentru ca imi iesise o eczema in zona intima de la cat mi-am bagat pula in gura ta.cand ai sa intelegi,pisi,ca blogu asta e ca sa ne batem joc in mod oficial, nu sa demonstram ceva( nu pentru ca aspiram la catavencu sau la pitici gratis),atunci ai sa taci.pana atunci,lupta-te voioasa cu niste copii de pe net, in loc sa ai grija de plod acasa (ca sigur ai,si poate ca unu' superb,ca de-aia te-ai agravat, si in loc sa ai grija de minunea pe care ai produs-o te certi cu noi pe net,de parca ai demonstra cuiva ceva.este ca le-ai povestit si prietenilor de impertinenta noastra,mai ales a mea?realizezi cata importanta ne dai,fara sa te obligam noi? intelegi acum,cristina,draga?)

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]