Vineri, 15-Dec-2017, 11:04 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Aprilie » 27 » Birourile teritoriale pentru cetăţenie din Iaşi şi Suceava s-au mutat în sediile Prefecturilor
1:36 PM
Birourile teritoriale pentru cetăţenie din Iaşi şi Suceava s-au mutat în sediile Prefecturilor
Birourile teritoriale pentru cetăţenie din Iaşi şi Suceava s-au mutat în sediile Prefecturilor Birourile teritoriale pentru cetăţenie din Iaşi şi Suceava îşi desfăşoară activitatea, începând cu data de 23 aprilie 2010, în sediile Prefecturilor aferente celor două judeţe. Astfel, noul Birou teritorial pentru cetăţenie din Iaşi va funcţiona în cadrul Prefecturii Iaşi, Strada Anastasie Panu, nr. 60, parter, iar Biroul teritorial pentru cetăţenie din Suceava va funcţiona în cadrul Prefecturii Suceava, Strada Ştefan cel Mare, nr.36, parter, camera 12, se arata intr-un comunicat de presa al Autoritatii Nationale pentru Cetatenie.

"Programul de lucru al birourilor nu se va modifica, acesta urmând să aibă program permanent de lucru cu publicul de luni până vineri între orele 9.00-17.00. Precizăm că în cadrul acestor birouri se înregistrează dosarele persoanelor care au dobândit cetăţenia română prin naştere sau prin adopţie şi care au pierdut-o din motive neimputabile lor sau această cetăţenie le-a fost ridicată fără voia lor, precum şi descendenţilor acestora până la gradul III, la cerere care pot redobândi sau li se poate acorda cetăţenia română, cu posibilitatea păstrării cetăţeniei străine şi stabilirea domiciliului în ţară sau cu menţinerea acestuia în străinătate" se mai arata in comunicatul de presa citat.

Reamintim că, începând cu data de 8 februarie 2010, au fost deschise birouri teritoriale pentru cetăţenie în Iaşi, Timişoara, Galaţi, Suceava, Cluj-Napoca.

Autor: RGN press
Sursa: www.rgnpress.ro


  
Vizualizări: 3563 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]