Vineri, 15-Dec-2017, 11:03 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Martie » 31 » Boc: „România va acorda în continuare cetăţenie română basarabenilor”
3:30 PM
Boc: „România va acorda în continuare cetăţenie română basarabenilor”
Boc: „România va acorda în continuare cetăţenie română basarabenilor” Premierul României, Emil Boc, a infirmat zvonurile precum că ţara sa va sista recepţionarea actelor pentru perfectarea documentelor de redobândire a cetăţenii române de către basarabeni, începând cu 30 aprilie 2010.

Potrivit lui Boc, nu există nici un temei pentru fi luată o asemenea decizie. „România va continua să recepţioneze actele de redobândire a cetăţeniei române. În acest context, structurile responsabile au primit indicaţia de a informa opinia publică despre situaţia reală şi readucerea la normal starea lucrurilor”, a declarat, astăzi, la Chişinău, premierul României.

Oficialul român a spus că până la 30 iunie 2010 vor fi deschise Consulate ale României la Cahul şi Bălţi. „Odată cu deschiderea acestor două consulate cetăţenii moldoveni nu vor trebui să se deplaseze tocmai la Chişinău”, a precizat Boc.

De asemenea, acesta a mai spus că în România vor fi deschise cinci oficii teritoriale, care vor examina şi prelucra dosarele depuse pentru obţinerea cetăţeniei române.


  
Vizualizări: 2152 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]