Joi, 22-Feb-2018, 11:54 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Martie » 31 » Boc și Filat au înmânat primele permise de mic trafic la frontieră
12:52 PM
Boc și Filat au înmânat primele permise de mic trafic la frontieră
Boc și Filat au înmânat primele permise de mic trafic la frontieră Premierul moldovean, Vlad Filat şi omologul său român, Emil Boc, au înmânat astăzi primele 15 permise de mic trafic la frontieră. Boc a declarat că au fost depuse 2.500 de cereri, dintre care au fost personalizate 912. Persoanele care au primit permisul spun că îşi vor vizita rudele, vor merge la studii sau pur şi simplu vor face cumpărături, pentru că e mai aproape Galaţiul sau Huşiul, decât Chişinăul.

Permisele vor fi expediate prin intermediul Poștei Moldovei, iar cetățenii vor trebui să achite 10 lei pentru primirea scrisorii.

Potrivit consulului român la Chișinău, Petre Lițiu, citat de hotnews.ro, soluția respectivă a fost aleasă pentru a scuti cetățenii de pierderea timpului și banilor pentru o călătorie la Chișinău pentru primirea permisului.

Acordul privind micul trafic la frontieră a fost semnat la 13 noiembrie 2009, la Bucureşti. Respectivul acord prevede ca cetățenii Republicii Moldova, precum și cetățenii României, care locuiesc legal în localităţile aflate la cel mult 50 de kilometri de la frontieră să poată circula fără vize în zona similară a țării vecine, doar în baza permiselor de mic trafic şi a paşaportului. Valabilitatea permiselor este de la 2 la 5 ani.

  
Vizualizări: 1514 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0   Spam
1 Alexandra   (30-Sep-2012 7:09 AM)
Mat: I'm not sure a logo can accurately be decbrised as a brand Sebastian Coe: It's not a logo, it's a brand that will take us forward for the next five years I think you should fight him, Mat.Either way, having read all the utterly disatrous feedback on the logo/brand/gay swastika, I now feel free to say I think it's awful.

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]