Marţi, 20-Feb-2018, 4:30 PM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Februarie » 26 » Cererile pentru permise de mic trafic de frontieră pot fi depuse de luni
2:19 PM
Cererile pentru permise de mic trafic de frontieră pot fi depuse de luni
Cererile pentru permise de mic trafic de frontieră pot fi depuse de luni Cererile pentru permise de mic trafic de frontieră vor putea fi depuse începând de luni, 1 martie 2010, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), Valeriu Turea, în cadrul unui briefing.

Potrivit lui Turea, cererile vor fi primite la secţia consulară a Ambasadei României, situată pe strada Vlaicu Pârcălab, 39. „Permisele vor fi perfectate gratuit. Termenul de analizare a cererilor va fi de 30 de zile, iar termenul de eliberare – 60 de zile”, a precizat Turea, potrivit căruia peste un milion de cetățeni ai Republicii Moldova vor putea să beneficieze de aceste permise.

Reprezentantul MAEIE a precizat că toate problemele cu privire la deschiderea celor două consulate româneşti la Bălţi şi Cahul au fost soluţionate, iar în prezent are loc utilarea tehnică a acestora.

Reprezentantul Ministerului de Externe, Valeriu Turea, a mai spus că traficul în raza celor 50 de kilometri va fi monitorizat foarte riguros de organele abilitate. „Încălcarea reglementărilor referitoare la micul trafic de frontieră se sancţionează şi poate determina inclusiv revocarea sau anularea permisului”, susține Turea.

Acrodul privind micul trafic de frontieră dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul României a fost semnat la 13 noiembrie 2009.

sursa: jurnal.md


  
Vizualizări: 2310 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0   Spam
1 turtureanu   (27-Feb-2010 9:46 AM)
spuneti-mi va rog,ce acte trebuie de prezentat pentru obtinerea permisului de mic trafic?multumesc...

0   Spam
2 Lupu Galina   (27-Feb-2010 4:03 PM)
De ce e nevoie de permis special , daca la noi e scris in pasaport locul de trai?

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]