Luni, 19-Feb-2018, 10:36 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2014 » Februarie » 27 » Decizie ISTORICĂ: Parlamentul European a VOTAT azi eliminarea vizelor pentru moldoveni
3:01 PM
Decizie ISTORICĂ: Parlamentul European a VOTAT azi eliminarea vizelor pentru moldoveni
Decizie ISTORICĂ: Parlamentul European a VOTAT azi eliminarea vizelor pentru moldoveni Decizie istorică la Strasbourg în urmă cu câteva minute. Azi, 27 februarie, Parlamentul European a votat în plenul reunit regulamentul care va permite eliminarea vizelor de intrare pe teritoriul Uniunii Europene pentru cetățenii Republicii Moldova, informează UNIMEDIA.
În conformitate cu procedurile UE, votul de astăzi a Parlamentului European urmează a fi confirmat de către Consiliului Uniunii Europene, pe parcursul lunii aprilie anul curent. Ulterior, va urma finalizarea procedurilor de aprobare, iar decizia de ridicare a vizelor va intra în vigoare la 20 de zile după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Cetățenii moldoveni, posesori ai unui pașaport biometric, vor putea călători liber, oriunde în Schengen, timp de 90 de zile într-o perioadă de 180 de zile.
Potrivit unei imagini postate de europarlamentarul Elena Băsescu, 460 de eurodeputați au susținut astăzi în plenul Parlamentului European decizia privind anularea regimului de vize pentru cetăţenii din Republica Moldova.
  
Vizualizări: 4479 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]