Joi, 22-Feb-2018, 12:00 PM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Februarie » 23 » Ghimpu dezminte: "Nu am afirmat niciodată că România nu se va uni cu Republica Moldova"
5:53 PM
Ghimpu dezminte: "Nu am afirmat niciodată că România nu se va uni cu Republica Moldova"
Ghimpu dezminte: Serviciul de presă al preşedintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a difuzat, luni, un comunicat în care anunţă că ziarul „Komsomolskaia Pravda” denaturează afirmaţiile şefului statului de la Chişinău privind „imposibilitatea unirii Moldovei cu România”.

Ediţia online a cotidianului Moldova Azi a precizat că ştirea preluată de agenţia Infotag, în care Mihai Ghimpu ar fi spus că „Republica Moldova nu se va uni niciodată cu România” nu este adevărată.

Conform Infotag, în urmă cu o săptămână, Ghimpu a fost oaspetele cititorilor cotidianului „Komsomolskaia Pravda”, participând la o emisiune inter-activă. „Nu este posibilă o fuziune cu România. Speculaţiile în jurul unirii cu România trebuie lăsate deoparte”, l-a citat, atunci, publicaţia pe şeful statului din Republica Moldova.

Ulterior serviciul de presă al preşedintelui interimar a declarat că publicația a denaturat afirmaţiile lui Ghimpu. În comunicat se arată că publicaţia a interpretat greşit afirmaţiile preşedintelui interimar. În realitate, Ghimpu a spus că Alianţa pentru Integrarea Europeană, din care fac parte patru partide, nu are scopul să unească Moldova cu România.

sursa: unimedia.md

  
Vizualizări: 1715 | Added by: admin | Rating: 5.0/1
Total comments: 3
0   Spam
1 cetatean   (27-Feb-2010 10:33 PM)
http://www.youtube.com/watch?v=J8K4MaynlbA Lui Putin spune ca este antiroman, iar noua ca el cind spunea asta nu-si dadea seama ce spune.

0   Spam
2 Emil   (05-Mar-2010 3:46 PM)
hippy
Gimpu debil

0   Spam
3 1 cetatian   (14-Apr-2011 4:05 PM)
daca nu esti in stari di a conduci un guvern ,e mai bina sa stai acasa si sa nu dschz gura ,in aestia 2 ani au fost duar vorbe fapte nimic.... Cind vorbesti cu uamini trebue sa vorbesi cum una persuna inteligenta, dar nu cum faci tu vorbesti cum ai vorbi cu oili................

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]