Vineri, 15-Dec-2017, 11:04 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Aprilie » 10 » Michael Spindelegger: "Iau cu mine, în Uniunea Europeană, doleanţa deosebită a Republicii Moldova privind liberalizarea regimului de vize"
10:21 PM
Michael Spindelegger: "Iau cu mine, în Uniunea Europeană, doleanţa deosebită a Republicii Moldova privind liberalizarea regimului de vize"
Michael Spindelegger: "Am discutat mult despre faptul că cât mai curând să fie liberalizat regimul de vize, dar e nevoie de primul pas, dorinţa Republicii Moldova. Acum această dorinţă urmează să se materializeze într-un discurs care va fi rostit la 15 iunie la Bruxelles. Iau cu mine această temă ca o doleanţă deosebită a Republicii Moldova şi o vom dicuta în cadrul Uniunii Europene". Declaraţiile aparţin Ministrului Afacerilor Externe a Ausriei, Michael Spindelegger, lansate astazi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Spindelegger a declarat că ţara sa va susţine iniţierea dialogului Republicii Moldova cu Uniunea Europeană privind libera circulaţie a cetăţenilor, specificând că Austria îşi propune cu Republica Moldova o colaborare cât mai intensivă, acordând totodată sprijinul necesar ca Moldova să se apropie cât mai curând de UE.

"Prezenţa mea aici este un semn de încurajare pentru angajamentul pe care îl aveţi faţă de Republica Moldova şi care este apreciat de toţi colegii din spaţiul european", s-a adresat ministrul de externe al Austriei către omologul său moldovean, Iurie Leancă.

Potrivit celor doi, Moldova şi Austria au iniţiat o serie de colaborări în mai multe domenii bilaterale.

Iurie Leancă, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al RM, s-a arătat mulţumit de deschiderea Austriei şi de faptul că discuţiile purtate cu oficialul austriac au fost constructive.

Sursa: unimedia.md


  
Vizualizări: 1720 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0   Spam
1 Darko   (27-Aug-2012 5:55 AM)
De fapt, comunecii au spus doar jmuttaae din adevar: acest parlament fara coAIE, mafiot si de rasul lumii- si-a pierdut legitimitatea, trebuie eliminat, el nu se deosebeste prin nimic de guvernarea precedenta. A doua jmuttaae de adevar: si-a pierdut legimitatea insusi statul asta criminal Republica Mafiei si trebuie si el eliminat prin unirea cu Patria -muma Romania. A treia jmuttaae de adevar alegerile reprezinta un ventilator puternic, care alege graul de neghina, doar la alegeri partidele urca sau coboara, minciuna politica ese la iveala, starpiturile gen Rosca sunt taxate de electorat. In ultimii trei ani in RM s-a progresat atat de mult pe calea democratizarii societatii, cat nu s-a facut in toti cei 20 ani luati imtreuna Dar partidele actuale, prezente in parlament, si-au aratat pe deplin impotenta si nedorinta lor de schimbare. Odata ce acest popor indobitocit nu opteaza pentru unirea neamului, atunci oricum este nevoie de sange proaspat in Parlament. Trebuie ca partidele sa inteleaga ca boborul le voteaza pentru realizarile lor concrete si nu pentru demagogie si minciuni. Deci sa asteptam alegeri, sa nu ne fie frica nici de cele anticipate, sa votam un partid mai demn, mai anti-mafie, mai nou-care poate aduce schimbari. Hienele politicein frunte cu Voronin, Filat, Plohis, Ghimpu, Diacov, Lupu, Dodonoff etc la gunoiul istoriei!!!

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]