Vineri, 15-Dec-2017, 10:57 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Iulie » 13 » Perfectarea permisului de mic trafic, în regim on-line şi gratuit
5:34 PM
Perfectarea permisului de mic trafic, în regim on-line şi gratuit
Perfectarea permisului de mic trafic, în regim on-line şi gratuit Consulatele României de la Bălţi şi Cahul au fost conectate la ÎS „Registrul de Stat”. Astfel, doritorii de a-şi perfecta actele pentru permisul de mic trafic de frontieră o pot face în câteva secunde, în regim on-line şi gratuit.

Acest fapt se datorează unui acord dintre Ministerul Dezvoltării Infomaţionale cu reprezentanţii Consulatelor generale ale României de la Cahul şi Bălţi.

Verificarea autenticităţii codului personal din paşaport, valabilitatea paşaportului, şi înregistrarea, în mod legal, în zona de frontieră în perioadă de cel puţin un an de zile, se va face on-line.

Timp de trei zile, „Registrul de Stat” a răspuns la 74 de interpelări, dintre care 49 - de la consulatul din Bălţi şi 25 - din Cahul.

În perioada 6 martie – 12 iulie 2010 au fost examinate 16 147 de interpelări respective, parvenite din Secţia consulară a Ambasadei României la Chişinău, unde un astfel de sistem funcţionează începând cu luna martie.

  
Vizualizări: 2394 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 7
0   Spam
1 cipdeil   (13-Iul-2010 5:59 PM)
pe ce site trebuie de intrat de indeplinit cerintele pentru micul trafic de frontiera???

0   Spam
2 Ded marozzz   (13-Iul-2010 6:16 PM)

0   Spam
3 cipdeil   (13-Iul-2010 6:31 PM)
Ded marozzz din ce este scris pe site ministerului tehnologiilor informationale inteleg ca consulatele au la dispozitie baza de date a populatiei,..dar oricum trebuie de prezentat la consulat cu pachetul de documente???

0   Spam
4 nataly   (07-Aug-2010 6:25 PM)
si care-i procedura?eu am depus deja cerere pentru permis dar nu mi-a venit inca nici un raspuns.imi poate spune cineva unde sa ma adresez? angry angry sad

0   Spam
5 andreika   (13-Apr-2012 8:31 PM)
ce cerinte se cer de la o pesroana din moldova pentru ca sa depuna dosarul in galati

0   Spam
6 Node   (28-Sep-2012 4:29 AM)
Niku LaeA fost o placuta suzrripa aparitia acestui ziar crestin pentru copii si adolescenti, de care am luat cunostinta abea in luna aprilie. E bine ca are si varianta electronica. Este accesibil oricarui elev in scoala. Acum este important cum sa-l motivam pe elev sa citeasca acest ziar spre folosul lui. Imi amintesc ca am lectura Bibliia doar la 30 ani, dupa facultate si un an de activitate in scoala, desi am studii unamiste. cand a aparut Biblia prin librarii l-am intrebat pe Nanul meu de la tara, daca doreste sa io procur. El a zis ca o are. De cand, il intreb. Am avut-o tottimpul, dar m-am temut sa spun, ca atunci pentru asemnea literatura puteai sa infunzi Siberia sau altceva

0   Spam
7 luluza   (23-Mar-2013 11:14 AM)
deja de 5 luni astept sa viza ,micul trafic ,ce se intimpla ,cei de la consulatul ,balti tot mai zic ca decurg dar in zadar ca nu mai vin ,cine poate sa ma ajute sa aflu ce se intimpla surprised dry sad

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]