Joi, 22-Feb-2018, 11:55 AM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Aprilie » 7 » The Economist: Cu cât mai repede această “pretinsă Moldova” se va reuni cu România... cu atât mai bine!
6:27 PM
The Economist: Cu cât mai repede această “pretinsă Moldova” se va reuni cu România... cu atât mai bine!
The Economist: Cu cât mai repede această “pretinsă Moldova” se va reuni cu România... cu atât mai bine! Un număr semnificativ de români cred că teritoriul denumit în prezent Republica Moldova nu este nimic mai mult decât o provincie pierdută cândva de România, o regiune smulsă de Stalin împreună cu nordul Bucovinei, care face parte actualmente din Ucraina. Cu cât mai repede această “pretinsă Moldova” se va alătura României cu atât mai bine, scrie prestigioasă publicaţie britanică - The Economist.

Publicaţia britanică mai scrie că România încearcă să reîntregească ţara, prin oferirea paşapoartelor române pentru tot mai mulţi moldoveni.

Aceste idei fac parte dintr-un articol intitulat „Un ghid pentru cele mai plictisitoare dispute din Europa de Est”din The Economist şi se referă la conflictele din Balcani: Moldova/România, Bulgaria/Macedonia, Slovacia/Ungaria, Lituania/Polonia şi Ucraina/Polonia. Potrivit autorului articolului, regiunile ex-comuniste stabilesc un standart ridicat în astfel de „probleme plicticoase”şi că argumentele sunt bazate fie pe fapte istorice plauzibile fie pe nişte idei trăsnite.
Articolul integral il puteti gasi aici

Autor: The Economist
Sursa: www.unimedia.md

  
Vizualizări: 1794 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 4
0   Spam
1 cipdeil   (07-Apr-2010 8:09 PM)
Peste cinci ani se va ajunge sa se voteze de popor ce isi doreste sa se uneaca cu tara mama sau nu (dupa cum spuneau si expertii Rusi-daca poporul va dori unirea- atunci se vor uni!!!)
Ju8matate din populatie deja vor fi Romani si asta va fi cu mult mai usor decit acum!!!
Bafta!!! applause

+1   Spam
2 Anatol   (08-Apr-2010 9:22 AM)
100% deacord, SA NE AJUTE DUMNEZEU

0   Spam
3 NICOLA   (21-Sep-2010 7:14 PM)
DACA CINEVA ISI DORESTE CU ADEVARAT CEVA, SI FACE TOT POSIBILUL SA-L INDEPLINEASCA,ATUNCI IL VA AVEA.SI NOI TREBUIE SA FACEM ACEL CEVA SA READUCEM ZAMBETUL ACESTEI FRUMOASE TARI ROMANIA.
SA NE AJUTE DOMNUL DUMNEZEU,TRAIASCA ROMANIA MARE FRATI ROMANI!!!!!!!!!

0   Spam
4 Gustavo   (26-Oct-2012 7:21 PM)
mi-ar place sa colaboram .imi plac si mie clitaoraile si am multe poze si filmari video.inca nu le-am postat pe blogul meu deoarece lucrez la un videoclip (vrea sa la incorporez pe toate).apropo daca vrei sa iti fac un videoclip cu filmarile tale si pozele nu ezita.lucrez in photoshop si after efect.

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]