Joi, 22-Feb-2018, 6:05 PM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Iunie » 28 » “The Soviet Story”, un film zguduitor despre cele peste 20 de milioane de victime ale comunismului. VEZI VIDEO
1:29 PM
“The Soviet Story”, un film zguduitor despre cele peste 20 de milioane de victime ale comunismului. VEZI VIDEO
“The Soviet Story”, un film zguduitor despre cele peste 20 de milioane de victime ale comunismului. VEZI VIDEO “The Soviet Story”, în regia lui Edvīns Šnore, este un film zguduitor, care prezintă că Uniunea Sovietică a ucis peste 20 de milioane de nevinovaţi, bărbaţi, femei, copii.

În film se prezintă interviuri cu foşti ofiţeri de informaţii, care evidenţiază detalii şocante. “The Soviet Story” s-a filmat în mai mult de doi ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franţa, Regatul Unit, Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de regizor timp de mai bine de zece ani.

“The Soviet Story” mai este numit și „Povestea sovietelor” și relevă povestea masacrelor politice puse la cale în numele unor utopii dictatoriale criminale: comunismul şi nazismul.
Filmul începe cu genocidul înfometării din Ucraina (din cadrul URSS), ordonat de Stalin: a exterminat 7 milioane de oameni numai în iarna anilor 1932-1933 – şi n-a protestat nimeni din Occident, deşi se cunoştea situaţia.“The Soviet Story” ne aminteşte că se semnează Pactul secret dintre dictatorii Hitler şi Stalin în 1939 de împărţire a Europei, el a provocat şi a întreţinut al doilea război mondial şi apoi „războiul rece” postbelic. Despotismul comunist e egal totalitarismului nazist. Sovietele şi SS colaborau, NKVD (poliţia secretă sovietică, viitor KGB) instruia GESTAPO pe seama torturii, naziştii au preluat de la sovietici lagărele de concentrare.

La Katin rezerviştii polonezi (ofiţeri, prizonieri de război) au fost împuşcaţi în masă în ceafă în 1940 de NKVD, 20.000 de oameni neînarmaţi. Uniunea Sovietică a ucis peste 20 de milioane de nevinovaţi, bărbaţi, femei, copii. Deportările în cadrul URSS (în Siberia, în principal) s-au asemănat deportărilor în vagoane de vite şi lagărelor de concentrare naziste, iar KGB a făcut experimente înfricoşătoare pe oameni, transformaţi în cobai.

Sursa: unimedia.md
  
Vizualizări: 3498 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0   Spam
1 Freya   (30-Iun-2010 0:18 AM)
cry cry cry cry cry cry
...trist, urit, socant, dezgustator si oribil....
Multumesc Admin!

0   Spam
2 Ina   (11-Iul-2010 4:21 PM)
L-am vazut ceva timp in urma.Groaznic,pe tot parcursul filmului mi se facuse pielea gaina

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]