Joi, 22-Feb-2018, 6:03 PM
Bine ai venit Oaspete |
Meniu
Logare
Autentificare:
Parola:
Publicitate

Pagina Principala » 2010 » Noiembrie » 10 » (video) ”8 ani de MINCIUNĂ” - un film despre anii guvernării comuniste, un film rulat în satele Republicii Moldova
9:50 PM
(video) ”8 ani de MINCIUNĂ” - un film despre anii guvernării comuniste, un film rulat în satele Republicii Moldova
(video) ”8 ani de MINCIUNĂ” - un film despre anii guvernării comuniste, un film rulat în satele Republicii Moldova Organizația de Tineret a PLDM a lansat campania ”Adevărul despre sărăcie”. Tinerii liberali-democrați au realizat un film, care prezintă anii de guvernare comunistă, intitulat ”8 ani de minciună”. Potrivit organizatorilor conferinței de presă, filmul va fi rulat în satele Republicii Moldova, acolo unde comuniștii fac agitație electorală, mințind alegătorii.

”Vom merge prin sate și le vom spune locuitorilor - Comunismul pentru noi înseamnă sărăcie”, a declarat președintele Organizației de Tineret a PLDM, George Mocanu.

Filmul, cu durata de 8 minute, îl atacă pe fostul șef al statului, Vladimir Voronin, pe fiul său, pe ex-premierul Vasile Tarlev, dar și pe președintele CSJ, Ion Muruianu. Voronin este acuzat că a concentrat toată puterea în mâinile sale, a mințit cetățenii și a făcut trafic de droguri.

Întrebați dacă au anticipat faptul că vor fi dați în judecată de PCRM pentru acuzațiile neprobate, tinerii liberali-democrați au declarat că filmul prezintă doar fapte reale și adevărate.

UNIMEDIA precizează că sloganul Partidului Liberal Democrat în această campanie este ”Moldova fără sărăcie”. Anterior, comuniștii au realizat un film despre un an al guvernării AIE, numit ”Un an negru pentru Moldova - cronica distrugerii”, pe care îl rulează în cadrul întâlnirilor cu alegătorii.
Amintim că și Partidul Comuniștilor împreună cu agenția Omega au realizat un film în care critică Alianța de Guvernare. Filmul se numește Un an de rezistență în numele Moldovei, care poate fi urmărit accesând linkuk.
Mai jos vedeți filmul lansat de liberal-democrați:

Sursa: unimedia.md

  
Vizualizări: 2478 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0   Spam
1 taran   (15-Noi-2010 9:56 AM)
jos VOR-ON IN din tara noastra! jos mafia oleg si plahotniuc

Only registered users can add comments.
[ Inregistrare | Intra ]